GLADE FANS: Nick Jonas og Demi Lovato besøkte barn ved et barnesykehus i Los Angeles 28. mars. Foto: Skjermdump fra CHLA.
GLADE FANS: Nick Jonas og Demi Lovato besøkte barn ved et barnesykehus i Los Angeles 28. mars. Foto: Skjermdump fra CHLA.

Stjerneduoen overrasket syke barn

Demi Lovato (23) og Nick Jonas (23) overrasket med privatkonsert på barnesykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Superstjernene Nick Jonas og Demi Lovato sparker igang turnéen sin i juni. Selv med en travel timeplan, tok de seg tid til å besøke et barnesykehus i Los Angeles denne uken.

De to fremførte superhitene Confident og Jealous, og tok seg god tid med både pasientene og foreldrene deres. De ansatte på sykehuset kan fortelle at barna ble over seg av lykke.

– Flere av jentene lyste opp når de kom inn. Det er fantastisk å få slike øyeblikk, sier Erin Shields, som er barnespesialist ved sykehuset.

Gjestet nylig Norge

– Dette får barna til å føle seg spesielle. Når de er så mye på sykehuset, føler de at de går glipp av mange normale ting. De fikk sin egen konsert i dag, så de fikk noe som var spesielt for dem, sier Lisa Cies som også jobber ved CHLA.

Både Nick Jonas og Demi Lovato har nylig gjestet Norge. Begge var innom studio hos Thomas og Harald, hvor de fremførte låtene Confident og Jealous.

What happens when Demi Lovato and Nick Jonas come to CHLA? SMILES! Thanks for coming, singing and having a great time with our patients!

Posted by Children's Hospital Los Angeles on Tuesday, March 29, 2016