Se de første bildene fra ny «2mot1»-sesong– Disse gutta eier ikke sosiale antenner

Mads Hansen og Christian Gauseth er tilbake. – Drøyere enn noensinne, ifølge dem selv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se den første smakebiten fra årets sesong i videovinduet over!

I AKSJON: Bjørn Asgeirsson og Morten Ramm i Humornieu har teamet opp med Mads Hansen og Christian Gauseth i den nye sesongen av 2mot1. FOTO: TV 2
I AKSJON: Bjørn Asgeirsson og Morten Ramm i Humornieu har teamet opp med Mads Hansen og Christian Gauseth i den nye sesongen av 2mot1. FOTO: TV 2

Det gikk til tider litt over styr for Mjøndalen-duoen Mads Hansen og Christian Gauseth under fjorårets sesong av «2mot1» - den andre i rekken etter at de to middelmådige fotballspillerne først plukket opp mikrofon og kamera og startet karrieren som stuntreportere for TV 2 i 2014.

I år bestemte vi oss derfor for å skaffe dem ansvarlige redaktører: Morten Ramm og Bjørn Asgeirsson...

Sammen med humorkollektivet Humornieu har «2mot1»-gjengen benyttet vinteren til å rendyrke skjult kamera-sjangeren og lage webinnslag fra langt utenfor komfortsonen, som de selv omtaler det.

– Vi har sett at det lages en del tam skjult-kamera underholdning i Norge. Det vil vi gjøre noe med. Med Morten Ramm og Humornieu på laget ruller «2mot1»-toget videre. Forhåpentligvis mot fullstendig avsporing, sier Christian Gauseth til TV2.no før sesongdebuten i neste uke.

Se «2mot1» på tokt på tv2.no fra og med neste uke - frem til sommeren!

Se forrige sesongs møte mellom Humornieu og 2mot1:

Nylig arrangerte gjengen kjendiskamp - med helt spesielle forutsetninger. De to ber Norge stålsette seg for ekstremt kleine seanser.

De fire fant hverandre under nettopp en skjult kamera-sekvens forrige sesong, hvor Ramm og Asgeirsson fjernstyrte Mads og Christian gjennom en pinlig jobbpresentasjon.

– Morten og jeg ble kjent med Mads og Christian for et år siden - og skjønte at vi kan få disse gutta til å gjøre hva som helst, sier Asgeirsson.

Nettopp det har de utnyttet til det fulle underveis i innspillingen.

– De har ingen intimgrenser, ingen sosiale antenner og er villige til å utsette seg for hva som helst. Når man treffer på sånne mennesker må man ikke la sjansen gå fra seg, man må kaste disse menneskene ut i alt man ikke har lyst til å gjøre selv. Det blir vondt, gøy og tilfredsstillende på en merkelig måte, sier Asgeirsson og ler.

Se den første smakebiten fra årets sesong i videovinduet over!