Celina (15) er yngste ukesvinner i The Stream

Sjekk ut denne ukens ukesvinner i TV 2s nye musikkonkurranse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I TV 2s nye musikkonkurranse The Stream er det antall avspillinger på thestream.no som avgjør om deltakere går videre eller ikke.

De 100 mest streamede artistene går videre til en eksklusiv showcase for plateselskapene Universal Music, Sony Music og Warner Music, som til slutt skal signere artister fra konkurransen. Til showcasen kommer også ukesvinnere, sangere som har fått flest streams i løpet av uka.

Støtte av foreldrene

Celina Gjerald (15) fra Vennesla ble denne ukas ukesvinner. Hun er den yngste hittil som går videre i konkurransen, og er over seg av begeistring.

– Det er veldig gøy! Jeg fikk vite det av pappa som ringte meg. Han har fulgt med hele tiden, så han så det først, sier hun.

15-åringen definerer seg selv i pop og pianosangsjangeren. Hun understreker at foreldrene har vært gode medspillere på veien mot artistdrømmen.

– Pappa var veldig stolt. Foreldrene mine er med som støtte i alt jeg gjør. I kveld skal vi feire med taco, og mamma har bakt kake, sier hun.

Se videoen ovenfor – og send inn ditt bidrag på thestream.no nå!

Scenevant

Til tross for sin unge alder har hun allerede høstet mye erfaring på scenen. Gjennom den lokale musikkonkurransen «Våisen» i Vennesla og to ganger i UKM har hun blitt vant til å stå foran et publikum.

– Det blir sikkert litt skummelt, men jeg har blitt så scenevant de siste årene, så det går nok fint, sier Gjerald, som begynner på Vennesla musikkgymnas etter sommeren.

Nå gleder hun seg stort til å opptre på TV.

– Jeg tror det blir en stor mulighet til å vise frem. Jeg er glad i å synge og elsker musikken. Drømmen er å bli en artist, avslutter hun.

Last opp ditt bidrag på thestream.no nå!