KOMMER MED MER: Petter Nyquist, her sammen med Svein, en av hans viktigste medspillere i TV-serien Petter Uteligger. De vant Brosteinprisen for den populære dokumentarserien.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
KOMMER MED MER: Petter Nyquist, her sammen med Svein, en av hans viktigste medspillere i TV-serien Petter Uteligger. De vant Brosteinprisen for den populære dokumentarserien. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: Pedersen, Terje

Petter Uteligger er i gang med to nye prosjekter for TV 2

Detaljene er foreløpig hemmelige, men Petter Nyquist (37) avslører at han er i gang med nye programmer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er til gateavisa =Oslo at dokumentarskaperen Petter Nyquist (37) avslører at han er i gang med to nye TV-prosjekter. Arbeidet med dokumentarserien Petter Uteligger, der han selv dokumenterte at han levde 52 dager på gata i Oslo, har gitt inspirasjon til mer.

Det er foreløpig hemmelig hva de nye programmene vil handle om, men han avslører at det blir mer fra rusmiljøet.

Kommer snart med mer

– Jeg vil vise hvordan folk fungerer i en annen setting enn på gata. Her skal vi ut av Oslo. Jeg tipper at noe kommer på TV 2 før jul, og noe på vårparten neste år, sier Nyquist til =Oslo.

Nyquist har fått mange innspill og tilbakemeldinger etter at serien ble vist.

– Noen foreslo at jeg skulle lage serien Petter Eldreligger og teste eldreomsorgen, men tittelen ga meg litt andre assosiasjoner. Jeg må holde meg til det jeg er god på, sier han.

To nye konsepter

Informasjonsansvarlig i TV 2, Alex Iversen, kan bekrefte at vi får se mer av den populære dokumentarserien.

– TV 2 kan bekrefte at Petter Uteligger jobber med to nye konsepter for oss. Vi gleder oss til å presentere dem når den tiden kommer, sier informasjonsansvarlig i TV 2, Alex Iversen.

Over 700.000 fulgte dokumentarserien på nett og TV, og i påsken kom en oppfølger der man fikk se hvordan det har gått med rusmisbrukerne etter serien.