Klopp og Martinez i het dans – Bendtner har signert for tre (!) klubber

Har du sjekket hvilken dato det er i dag?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Du bør ikke tro på alt du hører eller leser fredag.

Kalenderen viser nemlig 1. april, og aprilsnarrene står nærmest i kø for forsøke å lure deg.

NYE DRAKTER: OB lurer folket med at dette blir deres nye drakter.
NYE DRAKTER: OB lurer folket med at dette blir deres nye drakter.

Det er ikke bare på arbeidsplassen eller blant familie og venner at du bør oppsiktsvekkende historier med en klype salt.

Mediene både i Norge og Europa vil flomme over av sensasjonelle historier, som er for gode til å være sanne.

I videovinduet øverst kan du se Southamptons herlige aprilsnarr, der både ledelsen og spillerne hyller klubbens «nye» logo...

Bendtner i sentrum for spøkene
Nicklas Bendtner fikk som kjent sparken i tyske Wolsburg dagen før april.

Det har fått flere medier til å forsøke å lure leserne sine med dansken som trekkplaster.

Vålerenga la etter midnatt fast på sine Facebook-sider ut en melding om at klubben hadde gleden av å ønske Nicklas Bendtner velkommen til Vålerenga.

Rekdal ut – Landsem overtar
Noen timer senere supporternettsiden VPN melde om en dramatisk utvikling på Valle etter at Vålerenga forsterket angrepet med danske Niklas Bendtner.

– Kjetil Rekdal skal ha gitt beskjed om at det er uaktuelt for han å trene et lag der Niklas Bendtner spiller hovedrollen, skrev nettsiden, og slo fast tidligere kvinnelandslagstrener Eli Landsem ville erstatte Rekdal som Vålerenga-trener.

– Vi føler Eli Landsem har det som trengs for å ta brandet vårt et skritt i riktig retning. Ikke bare har hun vunnet med landslaget, men hun symboliserer også det trønderske som vi ønsker å utnytte. Hun vil, i tillegg til hovedtrener-stillingen, også fungere som en ambassadør til Trondheim, sier daglig leder Morten Nydal i en kort kommentar til VPN.

VPN.no morer seg videre med at Per Mathias Høgmo nærmest var klar for klubben, men avtalen strandet da landslagssjefen ikke klarte å identifisere relasjonsmodelldimensjonen sin mot Nydal og Trøim.

Det er imidlertid ikke bare gjengen i Vålerenga som har forsøkt å lure folket med Bendtner.

Den danske klubben Nivå-Kokkedal Fodboldklubb den omstridte angriperen er klar for dem.

– Mandag kan vi forvente et større oppbud av presse enn vi normalt opplever. Nicklas Bendtner vender tilbage til Danmark, nærmere bestemt Nordsjælland. Håper dere tar ham godt i mot, skriver klubben.

Skifter til prikkete drakter
FC København hinter også om at Bendtner er klar for klubben.

– Vi ble spurt mange ganger av journalister og fans torsdag, og ja, i dag har vi en spesiell gjest med på trening, skriver Ståle Solbakkens klubb på Twitter, og legger ut et bilde av en FCK-drakt med nummer 52 og bokstaven «B».

Danske OB skriver på sin Facebook-konto at det er over og ut for klubbens tradisjonelle drakter. Fremover skal klubben spille med prikkete drakter.

– Trøyen kan kjøpes allerede nå online i OB's Fanshop. Bare å ta på seg sine aller mest skeptiske briller, og følge med, skriver klubben.

– Klopp og Martinez i het dans
Den britiske avisen Liverpool Echo melder om en het dans mellom Liverpools manager Jürgen Klopp og Evertons manager Roberto Martinez på musikkjeden HMV.

Avisen spøker med at Klopp og Martinez utfordret hverandre til en dansekonkurranse.

– Jeg så meg opp, og der stod Klopp og Martinez og hadde danskekonkurranse. Det var helt utrolig, sier et påstått vitne til episoden til Liverpool Echo.

Rosenborg melder på sine hjemmesider at Jonas Svensson er uaktuell til kampen mot Vålerenga etter en mislykket restylane-behandling av leppene.

Behandlet leppene
Restylane er en romoppfyllende gel som sprøytes inn for å gi leppene mer fylde.

– Han har fått en betennelse i kroppen etter behandlingen, og han er ikke i stand til å spille kampen mot Vålerenga. Jonas har fått i seg noe han ikke har tålt, sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe til RBK.no.

Til hjemmesiden spøker Svensson med at han jevnlig har brukt restylane de siste par årene, men tror han skjønner hva som gikk galt denne gangen.

– Jeg fikk restylane da jeg var i Estland med landslaget i forrige uke. Det var en tabbe. Disse behandlingene har jeg kun tatt i Norge så langt, og jeg har ikke hatt noen problemer før nå, sier Svensson.

Denne artikkelen oppdateres med flere aprilsnarrer i løpet av dagen!