File photo dated 05-03-2016 of Everton's Romelu Lukaku.
File photo dated 05-03-2016 of Everton's Romelu Lukaku. Foto: Dave Thompson

Fotballryktene: – Lukaku skal erstatte Zlatan

– Mens City ligger langflat etter Arsenal-komet. Her er dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Én dag til den deilige fotballkula ruller over kontinentet, etter en litt seig landslagspause. Og i klubbenes kulisser koker det! Få de ferskeste overgangsryktene her!

Romelu Lukaku har vært enorm for Everton i år, og storklubbene har vekket interesse. Paris St.-Garmain skal se for seg belgieren som erstatter for Zlatan Ibrahimovic, melder Gazzetta Dello Sport. De er ikke alene om å ønske kraftspissens tjenester, og får konkurranse av gigantene Real Madrid og Juventus.

I fjor herjet Chelseas Oscar med Premier League- og så ut som en milliard-spiller. Denne sesongen, har han kanskje ikke gjort det i like stor grad. Likevel er Juventus gira på brasilianeren, og ser for seg å betale om lag 24 millioner pund, skriver Tuttosport.

Manchester United-sjef Ed Woodward skal ikke lenger ha Jose Mourinho som den heteste kandidaten til å ta over jobben for Louis van Gaal. The Sun mener å vite at Mauricio Pochettinos prestasjoner i Tottenham skal ha imponert United-overhodet så mye at de røde djevlene ønsker å hente han framfor meritterte Mourinho.

Bastian Schweinsteigers United-karriere har så langt vært en ørliten fadese. I følge AMK, skal Fenerbache ønske å redde den tyske landslagshelten fra misæren ved å hente han til sommeren.

Så bytter vi fra rødt til blått i Manchester. Pep Guardiola skal være godt i gang med planleggingen av av sitt City-imperium. Den mektige manageren skal være stor beundrer av Arsenals Hector Bellerin, og vil prøve å lokke høyrebacken til de lyseblå denne sommeren, skriver The Sun. Her vil også Barcelona og Bayern München ha et ord med i spillet.

De bakre City-rekkene er ikke komplett med det. Baskeren Aymeric Laporte er nemlig også et overgangsmål. Men da må det handles raskt, for nå jobber Athletic Bilbao for å få på plass en ny kontrakt med midtstopperen, i følge Daily Mail.

Roberto Mancini har tidligere omtalt han og Yaya Toure som gode venner. Nå ønsker italieneren å gjenforenes med midtbane-giganten i Inter. Med Paul Pogba som en tiltenkt erstatter, kan Toure-overgangen bli virkelighet i sommer, mener Daily Mirror.

Tottenham ha lagt ut følere i Sør-Amerika på den peruvianske vingen Christian Cueva, i følge Libero. Per nå tjener han til salt i grøten som spiller for Mexicanske Deportivo Toluca.

Ronald Koemans Southampton-kaptein Jose Fonte skal være åpen for en overgang hjem til Portugal. Men kun dersom Porto, Sporting eller Benfica skulle melde sin interesse, mener Daily Star. 32-åringen har vært en bauta for Saints i en rekke sesonger.