Her får Christer Falck inside-info av Yoga-Tone

Tone har lært seg noe som Christer Falck gjerne vil å vite mer om.

For Tone tok Robinson-eventyret i søndagens episode av Robinsonekspedisjonen.

Med flest stemmer mot seg måtte hun forlate konkurransen.

Ikke bitter

Rett etter øyrådet fikk hun mulighet til å snakke ut om opplevelsen med programleder Christer Falck, uten de andre tilstede.

Tone hadde ingen bittre følelser etter sortien.

– Nei, jeg kjenner jo selvsagt på tristheten av å bli splittet fra en gruppe, samtidig føler jeg også en glede over alt jeg har fått være med på, og ikke minst å få lov til å leve som en «urkvinne», som jeg kaller det. Det å stå tidlig opp og få arbeidsoppgaver før man kan få sette seg ned for å hvile, og det er ikke alltid man får gjort det, en gang, forteller Tone.

Yoga-tips

Tone har under oppholdet på øya ikke lagt skjul på at hun er en svært åndelig person som henter energi gjennom yoga, og som tror på positiv tankekraft. Dette er noe som har fanget Christer Falcks interesse.

– Hvordan klarer du å være så positiv, hele tiden? undrer han.

– Det har jeg lært meg gjennom livet fordi jeg har hatt noen tøffe utfordringer, og jeg tenker at for meg er det en gave, forteller Tone.

Vil lære

– Jeg har lyst til å lære meg det, for jeg har ikke det i meg. Jeg er en negativ fyr, forklare Falck.

– Du trenger ikke å ta deg sammen, det er teknikker fra østen. Det var noe jeg begynte med før jeg leste bøker, så jeg tenker at dette har ligget dypt i meg. Det er noe som heter The Pure Knowledge, og er en gammel indisk teknikk, avslører Tone.

Negativ «næring»

Men Christer Falck er fortsatt undrende til at det går an å være så rolig og positiv etter flere uker på en ekstrem varm og naken strand omgitt av de samme personene døgnet rundt.

– Det må jo være ekstremt mye å irritere seg over, spør han.

– Joda, men da tenker jeg bare at hvis noen blir irritert, så LAR de seg irritere over de tingene, og gir det mye «næring» og da blir det bare større, for sånn fungerer hjernen, forteller yogainstruktøren i intervjuet som er gjort etter øyrådet.

Se hele intervjuet til Christer Falck øverst i saken.