LA UT BILDE AV FALSK KLOKKE: Pierre Louis Olsson har fått slakt etter at han delte dette bildet. Foto: Privat / Instagram.
LA UT BILDE AV FALSK KLOKKE: Pierre Louis Olsson har fått slakt etter at han delte dette bildet. Foto: Privat / Instagram.

Paradise-Pierre slaktes etter å ha lagt ut bilder av piratkopierte varer

Pierre Louis Olsson hadde en falsk kopi av en klokke verdt 200.000 kroner på armen.

Onsdag delte den tidligere Paradise Hotel-vinneren Pierre Louis Olsson (21) et bilde av seg selv på vei til sydenferie med kjæresten Isabel Raad (21).

På bildet ser man en merkeveske og en klokke av merket Hublot Big Bang, en klokke som vanligvis koster oppunder 200.000 kroner å kjøpe. Bildet har fått mange til å rase, da klokka tydelig er en fake.

Det ser man fordi de to hjulene på klokkeskiva sitter for tett inntil hverandre, hvis man sammenligner med originalen.

– Er ikke så dum

Instagramsiden Fake Watch Buster har oppdaget klokka og postet den på sin egen side. Det har ført til massiv hets av Olsson, og mange spammer nå realitydeltakerens bilder med påstander om at alt han har er fake.

Olsson tar imidlertid kritikken med knusende ro, og sier til TV 2 at han liker å provosere.

☀️🏄🏽🌴#vacaymode

Et bilde publisert av Pierre Louis (@pierree_louis)

– Det er en kompis sin klokke. Selv om jeg har vært med på Paradise Hotel, betyr ikke det at jeg er så dum at jeg legger ut en klokke til 200.000 kroner som er min egen. Tipper dessuten at halvparten av dem ville hatt den selv, sier Olsson til TV 2.

Han vil ikke svare på hva han synes om piratkopiering av merkevarer.

Ikke ulovlig i Norge

Realitydeltakeren får også massiv kritikk for bildet av to par sko og en Louis Vuitton-passholder, fordi Louis Vuitton-logoen blir kuttet i sømmen.

– Det er Isabel sin passholder. Den er ikke fake. Og buksene jeg har på de andre bildene, er også ekte, dersom noen lurer, sier han til TV 2.

I Norge er det imidlertid ikke ulovlig å ha piratkopierte varer til eget bruk. Det er derimot ulovlig å lage eller importere piratkopier for salg.

VelgEkte.no kan du lese mer om konsekvensene av å kjøpe piratkopier og varemerkeforfalskninger.

De skriver blant annet at du være med på å støtte organisert kriminalitet når du kjøper en piratkopi. Ifølge FN's kontor for narkotika og kriminalitet (UNODC) er det flere land har gjort undersøkelser som viser at salg av piratkopierte varer finansierer andre alvorlige illegale aktiviteter, som menneskehandel, narkotika, hvitvasking og ulovlig våpenhandel, heter det på nettsiden.