SPILLER JANE OG TARZAN: Margot Robbie (25) og Alexander Skarsgård (39) spiller mot hverandre i den romantiske actionfilmen Tarzan. Foto: SF Norge AS
SPILLER JANE OG TARZAN: Margot Robbie (25) og Alexander Skarsgård (39) spiller mot hverandre i den romantiske actionfilmen Tarzan. Foto: SF Norge AS Foto: Jonathan Olley

Margot Robbie slo til Alexander Skarsgård under Tarzan-sexscene

– Det eneste blåmerket han fikk under hele filminnspillingen, fikk han fra Margot.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fortellingen om Tarzan, spedbarnet som ble overlatt til seg selv i jungelen og som ble oppdratt av aper, er gjengitt utallige ganger i bøker, tegneserier og filmer.

TARZAN: True Blood-stjernen Alexander Skarsgård i rollen som Tarzan. Foto: SF Norge AS
TARZAN: True Blood-stjernen Alexander Skarsgård i rollen som Tarzan. Foto: SF Norge AS Foto: Jonathan Olley

Nå er det den svenske True Blood-skuespilleren Alexander Skarsgård (39) sin tur til å portrettere villmannen på portrettet, i «The Legend of Tarzan» som er premiereklar i sommer.

– Hun kan ta vare på seg selv

Og det er blir ingen Tarzan-fortelling uten den vakre Jane, kvinnen Tarzan forelsker seg i. Hun spilles av The Great Gatsby-skuespilleren Margot Robbie (25).

Og om vi skal tro regissøren selv, Harry Potter og dødstalismanene-regissøren David Yates, viste det seg å være mye futt i skuespilleren.

– Dersom du skal leve i jungelen med noen, så tar du med deg Margot Robbie. Hun tenker praktisk, hun er smart, og hun har mange ressurser. Og hun kan ta vare på seg selv, forteller Yates til Entertainment Weekly.

Slo til Skarsgård

Hun tok også litt vel hardt i, forteller han.

– De skulle spille en sexscene sammen, og jeg sa til Robbie at hun skulle slå Alex, bare gi han et lite dytt. Det var et jordnært, sensuelt øyeblikk mens de hadde sex – og det eneste blåmerket han fikk under hele filminnspillingen, var det slaget fra Margot. Det sier mye om hvor livlig hun er, sier Yates.