ØKTE LEDELSEN: Alexander Kristoff økte ledelsen i sammendraget av Driedaagse De Panne. / AFP PHOTO 
ØKTE LEDELSEN: Alexander Kristoff økte ledelsen i sammendraget av Driedaagse De Panne. / AFP PHOTO  Foto: Kristof Van Accom

Kristoff økte i sammendraget

Tok sin andre tredjeplass på to dager.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alexander Kristoff økte til konkurrentene i sammendraget på spurtdelen av den todelte tredjeetappen i Driedaagse De Panne.

Ingen kunne gjøre noe med Marcel Kittel i spurten, men med tredjeplassen tok Kristoff to viktige bonussekunder i sammendraget.

– Jeg hadde håpet å vinne, men Kittel var bedre enn meg. Jeg hadde en god posisjon, og laget gjorde en perfekt jobb. Hadde jeg vært sterk nok, hadde jeg tatt det. Kittel var rett og slett sterkere, sier Kristoff.

Nordmannen festet med det grepet om sin andre sammenlagtseier på rad i tredagersrittet før den 14,2 kilometer lange tempodelen skal kjøres torsdag ettermiddag (første rytter starter klokken 14.30).

Kristoff starter klokken 16.27.

– Jeg skal gi gass. Jeg følte meg hakket sterkere i fjor, så vi får se hvordan det går, sier han.

Etter torsdagens tredjeplass har Kristoff henholdsvis sju og tolv sekunder til gode på Astana-duoen Aleksej Lutsenko og Lieuwe Westra. I utgangspunktet skal det bli tøft for Kristoff å forsvare ledertrøyen, men i fjor imponerte han stort på tempoetappen.

Kristoff har slitt litt med sykdom den siste perioden, men overfor TV 2 forteller Katusha-rytteren at han sakte, men sikkert, blir bedre.

– Jeg følte meg egentlig bedre i dag. Jeg følte jeg hadde litt mer sprut, sier han.