Fotballryktene: – Van Gaal er ønsket av Nederlands landslag

Mens Pep Guardiola har sikret sin første signering. Få med deg dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det drar seg mot innspurt i de store internasjonale ligaene, men klubbene er for lengst i gang med å planlegge for neste sesong. Her har du dagens fotballrykter!

Pep Guardiola ønsker teknisk gode keepere i sine lag, slik vi har sett i Victor Valdés og Manuel Neuer tidligere. Nå skal han ha bestemt seg for å gå etter Barcelonas Marc-André ter Stegen som sin første signering i Manchester City, melder Telegraph. Han har måttet finne seg i å spille andrefiolin i den katalanske klubben, bak Claudio Bravo.

Henrikh Mkhitaryan har hatt en enorm sesong for Borussia Dortmund og bøttet inn med mål og målgivende. Det skal Arsene Wenger ha fått med seg, og sikler derfor etter armeneren. Arsenal kommer til å gå etter 27-åringen i sommer, skriver The Guardian.

Mange spekulerer i at det eneste som kan redde Louis van Gaal sin jobb er dersom han klarer å kvalifisere Manchester United til Champions League. Nå kan det se ut til at fremtiden hans uansett er sikret. Independent skriver nemlig at han er ønsket av det nederlandske fotballforbundet, som ny teknisk direktør.

Mange tror at Jose Mourinho blir å finne i den røde delen av Manchester neste sesong, men nå ønsker Valencia å stikke kjepper i United-hjulene. I følge The Sun kommer de til å gjøre fremstøt på portugiseren, etter at Gary Neville fikk sparken i går.

Samtidig melder Daily Mail at nåværende City-manager Manuel Pellegrini er en annen kandidat til den samme jobben.

Emmanuel Emenike, Diafra Sakho, Andy Carroll, Nikica Jelavic og Enner Valencia. Slik lyder spissrekka til West Ham, men manager Slaven Bilic er ikke fornøyd med det. Nå mener Telegraph at belgiske Michy Batshuai er et prioritert overgangsmål, men i bakhånd har de Manchester Citys Wilfried Bony som et alternativ.

En annen klubb som en på jakt etter ny manager er Aston Villa, der Remi Garde fikk beskjed om å pakke snippsekken for et par dager siden. Den heteste kandidaten til å ta over for franskmannen er tidligere Leicester-mann Nigel Pearson, skriver Telegraph.

Daily Mirror er ikke enig. De mener Villa har sett for seg David Moyes eller Burney-manager Sean Dyche som erstattere for Birmingham-klubben.

Mario Balotelli er fremdeles Liverpool-eiendom, men på utlån i Milan. Nå kan det se ut til at italieneren tar med flyttelasset til andre siden av verden, da kinesiske Jiangsu Suning skal ha sprellemannen høyt opp på sin ønskeliste, skriver Daily Star.