– Ikke grin så jævlig de få gangene vi taper i løpet av året. Kom heller og hjelp oss

Petter Thoresen langer ut mot bortskjemte Oilers-supportere etter seieren mot Storhamar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Storhamar - Oilers 1-2 (1-1 i kamper)

Stavanger Oilers slo tilbake etter 2-3-tapet hjemme i DnB Arena mandag. Siddisene var det beste laget og vant 2-1 foran 5068 tilskuere i CC Amfi (Hamar OL-Amfi) onsdag.

Se sammendrag i videovinduet øverst i saken.

– Kjempedårlig av oss
Etter kampen sendte Oilers-trener Petter Thoresen et stikk i retning Stavanger-publikum, som han mener er alt for kritiske til eget lag.

– Det er jo fortsatt kjempekrise i Oilers da. For vi leder jo ikke 2-0 i kamper og da er det kjempedårlig av oss, sa en ironisk Thoresen til TV 2 etter kampen.

Og fulgte opp med følgende tirade:

– De må skjønne at ishockey er en kampsport og at det er små marginer som avgjør. Og hvis dem ikke har mer respekt for Storhamar enn at de mener at det er krise når vi taper en kamp. Vi var jo gode i andreperioden i Stavanger. At de scorer et mål i tredje der er slurv av oss. De må ikke bruke sånne ord når Oilers taper en kamp.

Bør heller støtte fremfor å klage
Thoresen, som gir seg som Oilers-trener etter sesongen, mener siddisene heller bør støtte laget.

– Kom heller og hjelp oss. Ikke grin så jævlig de få gangene vi taper i løpet av året. Kom og hjelp oss, så ordner vi dette.

Onsdagens seier betyr at det står 1-1 i kamper i NM-semifinalene. Oilers har i tillegg tatt tilbake hjemmebanefordelen.

– Jeg tror vi har god sjanse til å gå videre fra denne runden her. Det er det vi må fokusere på. Storhamar er gode på det de er gode på. Og det gjorde de i første periode. Vi ga vekk alt for mange pucker. Det ble mer stabilt i andre. Gutta kommer til å vokse inn i denne serien. Dette skal vi krige hjem, lover Thoresen.