ØNSKET BARN: Khloe Kardashian sammen med eksmannen Lamar Odom og niesen Penelope Disick 27. mars 2016. Foto: Stella Pictures. 
ØNSKET BARN: Khloe Kardashian sammen med eksmannen Lamar Odom og niesen Penelope Disick 27. mars 2016. Foto: Stella Pictures.  Foto: FM/FAMEFLYNET PICTURES

Khloe Kardashian (31) ville redde sitt turbulente ekteskap med barn

Realitystjernen var desperat etter å få barn med eksmannen Lamar Odom (36).

Kim Kardashians lillesøster, Khloe, innrømmer at hun var desperat etter å få barn for fire år siden.

Hjalp ikke med prøverør

Realitystjernen avslører i sitt eget talkshow, «Kocktails with Khloe», at hun gjorde alt i sin makt for å bli gravid som 27-åring.

Hun var den gang gift med basketballstjernen Lamar Odom, og ville få et barn for å redde det turbulente ekteskapet.

– Jeg prøvde IVF og alt det der. På den tiden tenkte jeg at alt jeg ville var å få en baby. Jeg tenkte at det kanskje ville fikse situasjonen, sier hun.

Men lite kunne redde ekteskapet til Kardashian og Odom, da Lamars Odom var utro og slet med rusmisbruk. Khloe søkte om skilsmisse i 2013, men Lamar nektet å signere papirene før i juli i fjor.

Fremdeles venner

Alt forandret seg derimot drastisk i begges liv, da Lamar ble funnet livløs på et bordell i Las Vegas i oktober. Familien Kardashian har siden stått ved Odoms side, men Khloe hevder at skilsmissen fremdeles vil gå sin gang.

«Skilsmissen går fremdeles fremover. Det betyr ikke at jeg ikke vil være der i gode og onde dager. Det har jeg bevist», skev hun på Twitter i november.

Nå er Khloe glad for at hun ikke fikk barn for fire år siden.

– Jeg er glad det ikke skjedde fordi jeg var så ung. Jeg var 27, og jeg tenkte «åh, et barn vil fikse dette», men det kom det ikke til å gjøre.