KNALL OG FALL: Stian Blipp har kjedet ræva av seg i påsken, da han ble tvunget til å ta det med ro etter fall.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
KNALL OG FALL: Stian Blipp har kjedet ræva av seg i påsken, da han ble tvunget til å ta det med ro etter fall. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: Junge, Heiko

Stian Blipp (26) skadet på jobb

Programlederen Stian Blipp skadet både nakken og kneet etter uheldig fall.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har vært en amputert påske for TV-stjernen Stian Blipp (26) sitt vedkommende, etter at han falt og skadet seg på treningen av musikalen «Singin' In The Rain».

– Jeg klarte å skade meg dagen før påskeferien, så jeg har bare ligget på sofaen. Jeg har ikke gjort noe. Jeg har ligget med kneet høyt, nakken i ro, spist snop og snakket med familien i 11 dager. Jeg har ikke gjort en skit, jeg har kjedet ræva av meg, forteller han til TV 2.

– Ble for tøff i trynet

Blipp landet hovedrollen i musikalen «Singin' In The Rain» sammen med Atle Pettersen tidligere i år, og har den siste tiden vært opptatt med å øve. Det var under treningen at det gikk galt.

– Jeg øver på forskjellige triks som jeg skal gjøre i musikalen, også ble jeg litt for tøff i trynet. Jeg skulle ta en salto, men klarte å vri kneet da jeg skulle satse og landet på nakken. Så jeg fikk både hevelse i kneet og forstuing i nakken.

– Går fint nå

Heldigvis var det bare hvile som måtte til, og nå er Stian på beina igjen.

– Det går fint nå. Jeg er fortsatt litt treig med å snu meg, så hvis folk står bak meg må jeg ta 180 grader med overkroppen for å se, men ellers går det bra, bedyrer han.