Her får NRK-profilen kjeft etter frekk oppførsel på IKEA

Norske kjendiser strekker strikken for en god sak i sesongpremiéren på Det er lov å være blid med Else Kåss Furuseth.

Onsdag kveld er Else Kåss Furuseth tilbake med en ny sesong av Det er lov å være blid på TV 2.

Strekker strikken

Denne våren har programlederen fått norske kjendiser til å tråkke bredt utenfor sin egen komfortsone i en ny serie med skjulte opptak, men denne gangen vet kjendisene meget godt at de blir filmet – og alt for en god sak.

BLID: Else Kåss Furuseth er klar med ny sesong av Det er lov å være blid med Else på TV 2. Foto: Heiko Junge/TV 2
BLID: Else Kåss Furuseth er klar med ny sesong av Det er lov å være blid med Else på TV 2. Foto: Heiko Junge/TV 2 Foto: HEIKO JUNGE

Samler inn penger

Kjendisene som frivillig stiller opp for å skape pinlige situasjoner i det offentlige rom, er samtidig med på en innsamlingsaksjon til Røde Kors, forklarer Else Kåss Furuseth til TV 2.

– Vi håper at seerne tar utfordringen og gir penger til en god sak, og så tenker vi at jo lengre kjendisene klarer å tøye strikken og jo vondere det gjør – desto mer klarer vi å samle inn til Røde kors. Det gjør også godt å tenke på at vi faktisk klarer å gjøre noe godt for andre, midt oppi alt tøyset, forklarer Furuseth til TV 2.

Pute-TV

Først i rekken av kjendiser som skal gjøre pinlige ting for en god sak er NRK-profilen Hans Olav Brenner. Han blir bedt om å gå rundt på IKEA og rappe gjenstander fra andres handlevogner, men uten å røpe at han er med i TV-opptak.

Her får Steinar Sagen et tilbud han ikke liker

Se video over

Håper folk gir

Else Kåss Furuseth forteller at hun ikke har et klart mål om hvor mye penger de skal klare å samle inn i løpet av våren, men har har følgende oppfordring til alle som har lyst til å følge onsdagens sesongpremiere på TV 2:

– Jo mer folk gir, desto bedre. The sky is the limit!

Det er lov å være blid med Else sendes hver onsdag kl 21.40 på TV 2.