KJENDISPAR: Thomas Gullestad sammen med en gravid Jenny Skavlan under årets Costume Awards i januar. Foto: Stella Pictures.
KJENDISPAR: Thomas Gullestad sammen med en gravid Jenny Skavlan under årets Costume Awards i januar. Foto: Stella Pictures. Foto: Tor Gunnar Berland

Jenny Skavlan er blitt mamma

Jenny Skavlan (29) og ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad (35) ble foreldre for første gang. Se hva babyen heter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jenny Skavlan og Thomas Gullestad ble foreldre for første gang natt til torsdag. De fikk en liten jente.

Det bekrefter paret selv på Instagram.

– Jeg vet om en nydelig liten pike som ikke kan si «jeg ble'kke født i går», i dag. Hun heter Åse og jeg håper verden kan takle noe så fantastisk som henne, skriver Jenny på Instagram fredag.

– Verden har blitt rikere! 28. April 2016 kom lille Åse til verden til lyden av Daddy Lessons med Beyoncé. Hun har ingen jobb, eier ikke nåla i veggen og har foreløpig relativt dårlige bordmanerer. Hun er perfekt! Nå må jeg på ammekurs, så vi snakkas seinere, skriver Thomas Gullestad på Instagram.

Annonserte kjønnet

Jenny og Thomas ble overlykkelige da de fant ut at de ventet en liten jente. Kjønnet ble avslørt på selveste kvinnedagen.

– Thomas og jeg skal ha en jente. Hun ligger inni magen min og aner ikke til hvem eller hvor hun skal, skriver motedesigneren og tv-personligheten på sin egen blogg i mars.

– Da vi fikk beskjeden om at mikromennesket kroppen min jobber fulltid med å produsere, er en jente, var vi alle i ekstase. Besteforeldre, søsken, venner – lykkeønskningene om det fine, sterke kjønnet kom fra alle kanter, skriver Skavlan.

Giftet seg i egendesign

Kjendisparet har vært kjærester siden 2008. De ga hverandre sitt ja i april 2014, da Jenny strålte i en egendesignet brudekjole.

Selve bryllupsseremonien ble holdt i Norsk Design- og Arkitektursenter i Oslo, mens de festet videre i Kulturkirken Jakob.

I oktober ble det kjent at kjendisparet ventet sitt første barn. Det var de vordende foreldrene selv som delte gladnyheten på sine respektive Instagramprofiler i fjor høst.

– Morro med fotoboks, men ekstra morro når man akkurat har funnet ut at man skal bli foreldre i april, skriver motekjendisen og skuespilleren Jenny Skavlan.

– En tryllekunstner har på magisk vis puttet et helt menneske i magen til Jenny. I april får vi møte han/henne, og vi gleder oss vilt, skriver DJ og Mitt Dansecrew-vinner Thomas Gullestad.

Jenny Skavlan har gjort seg bemerket som skuespiller, modell, designer og programleder. Hun har spilt i filmer som «Fatso», «Død snø», «Børning» og «Tomme tønner», og hun har også vært med på TV 2s «Skal vi danse».

Redesign av babyklær

Skavlan er en forkjemper for redesign av klær, og har selv sydd store deler av sin egen garderobe. En kunst den nyfødte jenta også vil ha god nytte av, da den nybakte moren har planer om å redesigne babyklær også.

Thomas Gullestad er kjent fra rapgruppen Klovner i Kamp og bandet Yogafire. Han har vært programleder, og er for tiden aktuell med hovedrollen i Harald Zwarts film «Den tolvte mann», hvor han spiller rollen som Jan Baalsrud.

Skavlan hadde termin den 22. april, og Gullestad har vært på innspilling i nord-norge de siste ukene.

Verken Thomas Gullestad eller Jenny Skavlan har svart på TV 2s henvendelser fredag.