BRUDD: Det endte i brudd for Gunnar Greve og kona Helene Ree etter at de giftet seg i 2012. FOTO: Stella Pictures
BRUDD: Det endte i brudd for Gunnar Greve og kona Helene Ree etter at de giftet seg i 2012. FOTO: Stella Pictures

Gunnar Greve og kona går fra hverandre

Etter seks år sammen har Idol-dommeren og kona valgt å gå fra hverandre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Idol-dommer Gunnar Greve opplever krise på hjemmebane mens Idol-sirkuset ruller videre.

Kona Helene Ree (31) har flyttet ut av deres felles hjem i Holmenkollen i Oslo, og ekteskapet fra 2012 er nå historie, skriver Se og hør.

– Det stemmer at vi har gått fra hverandre, og det er selvfølgelig trist etter så mange år sammen, men vi skilles som venner. Det er alt jeg vil si om den saken, sier Idol-dommeren til Se og hør som først omtalte saken.

Paret har to døtre, Ronja Cecilie (4) og Guri Gisela (2). De giftet seg i Rosendal på Vestlandet i 2012, med en rekke kjendisvenner til stede.

Støttet Idol-meddommeren

I januar var Greves dommer-kollega, Ina Wroldsen (31) i hardt vær, da hun ble massivt kritisert i sosiale medier for å ha kommet med for strenge tilbakemeldinger til de som var på Idol-audition.

Kritikken fikk Gunnar Greve til å se rødt.

– At Ina mobber deltakere er rett og slett noe av det dummeste jeg har hørt. At hun er direkte, ærlig og uredd derimot, er det ingen tvil om. Men også saklig, konstruktiv og genuint engasjert. Jeg mener bestemt at det er dommere i Idol (meg selv inkludert) som har sagt langt verre ting til deltakere enn man fikk se og høre Ina gjøre under fredagens program, skrev Greve på Facebook i januar.