KRITIKK: Selfie-kurset til Kim Kardashian i hvordan man tar et perfekt puppebilde, falt ikke i smak hos den britiske TV-personligheten Piers Morgan. FOTO: Instagram/Scanpix
KRITIKK: Selfie-kurset til Kim Kardashian i hvordan man tar et perfekt puppebilde, falt ikke i smak hos den britiske TV-personligheten Piers Morgan. FOTO: Instagram/Scanpix

Erklærer feminismen død etter Kardashian-bilde

Den britiske TV-stjernen Piers Morgan går hardt ut mot Kim Kardashian og skuespilleren Emily Ratajkowski etter deres siste nakenselfie.

Kim Kardashian har den siste måneden fått massiv kritikk etter at hun la ut et bilde av seg selv i bare nettoen med kommentar om at hun ikke hadde noe å ha på seg.

Flere kjendiser kastet klærne i ettertid, både for å kritisere reality-stjernen men også for å gi sin støtte. Men alt oppstyret rundt Kims nakne kropp, har bare ført til at realitystjernen har tatt bildene et skritt videre.

When we're like...we both have nothing to wear LOL @emrata

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Underviser

Nå kan det se ut til at den mest kjente Kardashian-søsteren har tatt modellen og skuespilleren Emily Ratajkwoski (24) under vingene og startet sin egen «nakenselfie-skole».

På et ukjent baderom poserer de begge med nakne bryster og viser fingeren til kamera. Til forskjell fra tidligere, så har de klær på seg på nedre halvdel av kroppen, men ellers har bildene mye til felles.

When you're like I have nothing to wear LOL

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Støttet Kim i medie-stormen

Gone Girl-skuepsilleren Tatajkwoski viste for tre uker siden sin støtte til Kim ved å kaste klærne og skrive på Twitter.

– Jeg elsker når menn kommenterer på en kvinnes avgjørelse om å poste et nakenbilde. Hennes kropp, hennes karriere. Diskriminerende bullshit.

Kommentaren har nok falt i god jord hos Kardashian, men poseringen var nok ikke helt rett, siden sistnevnte nå har tatt modellen med på en liten «selfie-skole».

What to wear tonight? #PFW

Et bilde publisert av Emily Ratajkowski (@emrata)

Hvil i fred, feminismen

I etterkant av Tatajkwoski og Kardashians bilde, har flere tatt til Twitter for å kritisere jentene.

Den britiske TV-stjernen Piers Morgan bruker flere meldinger på microblogg-tjenesten til å komme med kraftsalver mot Kardashian og skuespiller-venninnen. Han sparer ikke på kruttet, og erklærer rett og slett feminismen slik vi kjenner den, for død.

«Hvis kvinner virkelig tror at dette bildet taler for kvinners rettigheter og likhet, så er feminismen slik vi kjenner det, død.»

«Bare en tanke Kim Kardashian og Emily Tatajkowski, dere kunne jo alltids ha prøvd å kledd dere i litt verdighet.»

«Flott jenter. Virkelig flott» skriver Morgan.