GLISSENT: Det blir få folk på Ullevaal under landskampen mellom Norge og Finland.  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
GLISSENT: Det blir få folk på Ullevaal under landskampen mellom Norge og Finland.  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

20.000 tomme seter på Ullevaal

Folk går ikke akkurat mann av huse for å få med seg landskampen mellom Norge og Finland.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Per-Mathias Høgmos Norge virker ikke å begeistre publikum for øyeblikket.

Kun litt over 7000 tilskuere har sikret seg billett til privatlandskampen mot Finland tirsdag kveld.

– Det er solgt 7.300 billetter til kveldens kamp, opplyser billettansvarlig Merete Prestkvern til TV 2 Sporten tirsdag formiddag.

Mot 20.000 tomme seter
Ullevaal Stadion har en tilskuerkapasitet på 27.200 seter. Dersom det ikke kommer mer enn 7.300 tilskuere, vil det altså være 20.000 tomme seter på landskampsarenaen under oppgjøret mot Finland.

– Selvfølgelig skulle vi ønsket at det kom flere, men en privatkamp mot Finland i slutten av mars trekker naturlig nok ikke like mange publikummere som en kvalikkamp mot Tyskland i september, påpeker Prestkvern.

Mot laveste på 20 år
Ifølge VG opplevde NFF det dårligste oppmøtet i en kvalifiseringskamp på 20 år da VM-toget var kjørt i oktober 2013.

Bare 6.796 kjøpte billett til kampen mot Island den gang. I 1992 var det bare 6 511 tilskuere som så kampen mellom Norge og San Marino.

– Uansett sett hvor mange som møter opp på tribunen i kveld, vet vi at spillerne setter stor pris på støtten de får, understreker Merete Prestkvern.