SEX-VIDEO: Kim Kardashians sex-video skal ha blitt sluppet av matriarken Kris Jenner ifølge ny bok. FOTO: Scanpix
SEX-VIDEO: Kim Kardashians sex-video skal ha blitt sluppet av matriarken Kris Jenner ifølge ny bok. FOTO: Scanpix Foto: Jason Merritt

Boksjokk: Kim Kardashians sex-video lekket av MOREN

Moren Kris Jenner lekket datterens sexvideo for å gjøre henne kjent, hevder ny bok ifølge amerikanske nettsteder.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kris Jenner skal i samråd med sin datter, Kim Kardashian, selv ha offentliggjort sexvideoen med Kim og hennes eks, som gikk viralt i 2007. De avslørende detaljene kommer fram i en ny bok ifølge Female First og US Magazine.

Det var videoen fra 2003 hvor Kim og hennes daværende kjæreste Ray J. hadde sex, som i 2007 gjorde den mest kjente Kardashian-søsteren til en verdensstjerne over natten.

Nå skriver Hollywood-forfatteren Ian Halperin i en ny bok at det hele var et nøye planlagt reklamestunt fra klanens matriark, Kris Jenner.

Forfatterens kilde hevder at «en felles venn av Kim og Paris Hilton hadde rådet henne at om hun ville bli kjent, så var en sex-video veien å gå.»

Kilden går så langt som å si at «Kim hadde diskutert ideen om å produsere en slik video, med familien på forhånd».

Mamma-manager

Etter at sex-videoen var et faktum, skal mamma Kris, som også fungerer som døtrenes manager, ha gjort alt hun kan for å få solgt videoen.

«Det var Kris som var ingeniøren bak avtalen og som gjorde at videoen så dagens lys», hevder en kilde ifølge Female First.

En annen kilde sier ifølge boken at hvis en sex-video er lekket, så er det best om stjernen jobber med dem. På den måten kan også stjernen tjene penger på videoen.

Og Kim Kardashian har rett nok, tjent seg søkkrik etter at videoen ble offentliggjort.

Forlik

En fin måte å tjene penger på en slik video på er slik Kardashian gjorde. Kim saksøkte Vivid som hadde fått tak i videon, og inngikk et forlik på 5 millioner dollar med selskapet. Videoen ble deretter distribuert, og ikke trukket fra markedet.

En talsperson fra Kardashian-familien har benektet disse påstandene og sier de er falske, skriver Female First.

Naken

Kim Kardashian har også i senere tid blitt kjent for å ha kastet klærne og vist seg i bare nettoen både på Instagram og på sin egen serie Keeping up with the Kardashians.

When you're like I have nothing to wear LOL

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Det siste bildet hvor hun på bildedelingstjenesten skriver at hun ikke har noe å ha på seg, satte sinnene i kok hos fansen, og andre kjendiser har kastet klærne som en kritikk mot henne.

Hun booket også inn en egen naken-fotoshoot for å forevige kroppen sin før sin andre graviditet.

#liberated

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

KimKardashianWest.com

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Don't think I didn't put lots of sexy pics in my new book #SELFISH

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)