BLIR: Arsene Wenger har ingen planer om å gi seg som manager i Arsenal. FOTO: Scanpix
BLIR: Arsene Wenger har ingen planer om å gi seg som manager i Arsenal. FOTO: Scanpix Foto: Mike Egerton

Wenger bekrefter: – Ja, jeg blir i Arsenal neste sesong

Arsene Wenger har ingen planer om å tre til side som manager i Arsenal.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Han er den lengsittende manageren i Premier League. Helt siden 1996 har Arsene Wenger vært manager i Arsenal.

Men etter flere år uten ligatittelen har flere og flere krevd forandringer på Emirates etter årets sesong. Både ulike supportergrupperinger og tidligere Arsenal-spillere mener at tiden er inne til å bytte ut Arsene Wenger.

Franskmannen fra Strasbourg har kontrakt med rødtrøyene ut mai 2017.

– Jeg blir!
66-åringen selv har imidlertid ingen planer om å gi seg. Overfor TV-kanalen BeIN Sports bekrefter Wenger at han vil bli værende også neste sesong.

– Jeg har min overbevisning. Det viktigste er å gjøre mitt beste hver dag for klubben jeg elsker. Derfor er jeg ikke i tvil. Jeg er 100 prosent innstilt på å fortsette. Jeg vil alltid være forpliktet til å gjøre mitt beste så lenge jeg er i denne klubben, slår Wenger bestemt fast.

Wenger har fått med seg kritikken fra fans og tidligere. Franskmannen innrømmer at han liker kritikken dårlig.

– Jeg kan ikke forstå kritikken som har kommet denne sesongen, spesielt når laget er med og kjemper om ligatittelen, påpeker han.

– Avgjør min egen fremtid
Etter Wengers uttalelser har engelske aviser hevdet på ryktebørsen at manageren er tilbudt en ny treårskontrakt på Emirates. Disse opplysningene er ikke bekreftet fra offisielt hold.

– Jeg er ansatt for å få spillerne til å prestere best mulig for min klubb. Det er alt jeg fokuserer på. Jeg avgjør min egen fremtid, sier Wenger.

Arsene Wenger har ledet Arsenal til tre Premier League-titler i løpet av sin karriere som Arsenal-manager. Sist gang Arsenal vant ligaen var imidlertid helt tilbake i 2004.