Se Rosenborgs nye spiller synge seg inn i fansens hjerter

Islendingen kan by på både «sha la la» og Coldplay.

– Jeg er først og fremst her for å spille fotball, smiler Gudmundur Thorarinsson etter å ha fremført sin silkemyke versjon av Coldplays «Yellow».

– Men musikken hjelper meg mye til å flytte tankene bort fra fotballen. Jeg synes det er deilig å komme hjem og koble av, fortsetter han.

Til RBK for å vinne

Islendingen har signert kontrakt med Rosenborg til sommeren 2019 etter overgangen fra FC Nordsjælland. Thorarinsson har tidligere spilt i Sarpsborg 08.

Nå er han tilbake i norsk fotball for å vinne titler.

– Det er en veldig god følelse å være her. Jeg har spilt i Norge før, og dette er klubben man vil spille for når man er i Norge.

– Jeg er her for å vinne kamper og vinne titler. Jeg drømmer om å spille for Rosenborg i Champions League.

Midtbanespilleren kommer fra en musikalsk familie og er ikke vond å be når TV 2 spør ham om å synge en låt. Det er imidlertid som fotballspiller at Thorarinsson selv føler han har mest å by på.

– Jeg foretrekker helst å vise meg frem på banen fremfor å snakke om det, men hvis jeg skal trekke frem mine beste sider, så må det nok være god teknikk og et godt venstrebein.

Med en godt over gjennomsnittlig god sangstemme ligger det kanskje i kortene at islendingen ikke bare vil konkurrere om en plass på midtbanen, men også om Mikael Dorsins jobb som forsanger. Den velkjente «sha la la»-låten har han nemlig full kontroll på.

– Nei, jeg skal ikke ta over for Dorsin, gliser han.