TIL PREMIER LEAGUE? Zlatan kan være på vei til Premier League.  AFP PHOTO / TT News Agency / CLAUDIO BRESCIANI/TT / Sweden OUT
TIL PREMIER LEAGUE? Zlatan kan være på vei til Premier League.  AFP PHOTO / TT News Agency / CLAUDIO BRESCIANI/TT / Sweden OUT Foto: Claudio Bresciani/tt

Britiske medier tror Zlatan havner i Arsenal eller Chelsea

Britiske medier er samstemte når de omtaler Zlatan Ibrahimovics pressekonferanse fra Stockholm søndag. Alle tror svensken kommer til å havne i London.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ibrahimovic sa selv at hans tid er ute i Frankrike og Paris St. Germain når kontrakten hans går ut i slutten av juni.

Han bekreftet også at engelske klubber har vist interesse for ham, og Zlatan selv sa han gjerne vil spille i Premier League.

Alle de store engelske avisene skriver om dette mandag.

«Chelsea, Arsenal og, til og med, West Ham er fortrolige med at Ibrahimovic er sugen på London», skriver Mail Online.

Samtidig blir det konstatert at West Ham trolig er ute av kampen allerede, fordi klubben mangler de finansielle musklene som er nødvendig for å sikre seg svensken.

The Mirror er enig i at en av London-klubbene ligger nærmest til å sikre seg svensken, Avisen skriver at Arsenal allerede har kommet med et bud på Zlatan.

Manchester United blir også nevnt av The Mirror.

Forutsetningen er at José Mourinho overtar managerjobben etter Louis van Gaal som det spekuleres i, men foreløpig er det bare en ting som er helt klart, og det er at det aller meste er uklart, bortsett fra at Ibrahimovic gir seg i Paris St. Germain i sommer og at han helt vil spille videre i England.

(©NTB)