TIL LIVERPOOL: På ryktebørsen hevdes det at Mario Götze kan være på vei til gamletrener Jürgen Klopp i Liverpool neste sesong. FOTO: SCANPIX.
TIL LIVERPOOL: På ryktebørsen hevdes det at Mario Götze kan være på vei til gamletrener Jürgen Klopp i Liverpool neste sesong. FOTO: SCANPIX. Foto: Fabrizio Bensch

Fotballryktene: – Klopp i ferd med å overtale Götze til å komme til Liverpool

Og Manchester United jager «den nye Ronaldo». Her er mandagens ferske fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selv om det fremdeles er påskefri mandag, tar engelske og internasjonale medier ikke fri fra ryktebørsen. Nok en gang serverer de saftige overgangsrykter.

Den engelske avisen The Daily Mirror melder i sin toppsak mandag at Manchester Uniteds toppspeidere vil være på plass i Leiria tirsdag for å se tre portugisiske stjerner.

Bernardo Silva, Andre Gomes og Renato Sanches vil trolig alle starte for Portugal mot Belgia, og alle tre står på Manchester Uniteds ønskeliste. De tre midtbanespillerne har alle Jorge Mendes som agent, og superagenten har tidligere avslørt at Manchester United spesielt skal være interessert i å hente tenåringen Renato Sanches til Old Trafford i løpet av sommeren.

Det er imidlertid ikke bare Manchester United som har planer om å kjøpe spillere i sommer. Samme avis hevder at erkerival Liverpool er i ferd med å bli enige med River Plate om å kjøpe angriperen Lucas Alario for 110 millioner kroner til sommeren.

Jürgen Klopp ønsker seg flere alternativer i angrepet, og speidere fra Liverpool skal fulgt Alario i lang tid.

Samtidig skriver anerkjente Independent at Bayern München skal være klar til å gi slipp på Mario Götze etter denne sesongen. Liverpools manager Jürgen Klopp skal være klar til å overtale sin tidligere disippel til å komme til Anfield. Spørsmålet er hvor mye Liverpool er i stand til å betale for Götze, for Bayern München vil visstnok kreve en skyhøy overgangssum. 23-åringen anses å være en fremadstormende, potensiell verdensklassespiller på grunn av sin fart, teknikk og kreativitet, og hadde Klopp som trener i Dortmund fra 2009 til 2013.

Både Tottenham og West Ham ser mot England i jakten på forsterkninger. De to London-klubbene vil begge forsøke å hente AFC Wimbledon-spilleren Ryan Sweeney.

Real Madrid har fått nei, nei, og atter nei i sine forsøk på å sikre seg stjernekeeperen David De Gea fra Manchester United. Nå hevder The Sun at Real Madrid har rettet blikket mot Chelseas stjernekeeper Thibaut Courtois, og vil forsøke seg på gjentatte bud til sommeren.

Megarike PSG er også på spillejakt. Lucas Moura sier i et intervju med franske medier at han tror den franske klubben vil hente Neymar til sommeren. PSG-spilleren sier at han vil foretrekke Neymar fremfor Lionel Messi i den franske storklubben, skriver Goal.com.

PSG planlegger samtidig et megabud for å forsøke å sikre seg Manchester Uniteds franske stjerneskudd Anthony Martial etter sesongen.

36 år gamle Ronaldinho har bestemt seg for å fortsette karrieren. Mest sannsynlig vil den brasilianske legenden fortsette karrieren i en klubb i USA eller Kina neste sesong. Han skal ha blitt tilbudt en solid lønn fra ulike klubber i begge nasjonene.