Anna Rasmussen ankommer den røde løperen på Vixen Blog Awards, januar, 2016. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
Anna Rasmussen ankommer den røde løperen på Vixen Blog Awards, januar, 2016. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures

«Mamma til Michelle»:
– Jeg er drittlei av å bli rakket ned på som mamma

Anna Rasmussen (19) må tåle mye hets i kommentarfeltene på bloggen sin.

«Mamma til Michelle»-bloggeren Anna Rasmussen (19) opplever en enorm suksess og har tusenvis av lesere som følger hennes mammaliv på bloggen.

Drittlei kritikken

I sitt siste blogginnlegg kommer hun med et hjertens sukk over all kritikken hun får for sin mammarolle, og sier hun er drittlei av all kritikken.

– Jeg spør meg selv ofte om det hadde vært bedre for meg om jeg la ned bloggen. Men så tar jeg meg alltid i å tenke at da vinner jo haterne, akkurat som de ønsker. Og det skal jeg aldri la skje, sier hun til TV 2.

Nettroll

Som de fleste andre småbarnsmødre opplever Anna utmattelse, frustrasjon og irritasjon, men allikevel flest gleder med barna Michelle (4) og William (1). Til tross for sin ærlige blogg høster hun krass kritikk i kommentarfeltene.

– Jeg er skuffet over all kritikken jeg har fått, men jeg er overhodet ikke overrasket. Nettroll finnes det dessverre for mange av i samfunnet, og jeg er en tydelig person som er lett å kritisere, sier hun.

Ung mor

Anna ble mor som 15-åring, og fikk lille Michelle rett før hun skulle starte i 10. klasse. Tre år senere kom lillebror William til verden, og i en alder av 18 år var Anna plutselig tobarnsmor. Sin unge alder til tross, føler Anna at hun er en god mamma.

– For å være en god mamma skal man kunne forsørge barna sine, og ikke minst gi barna rikelig med kjærlighet og trygghet, avslutter Anna Rasmussen til TV 2.

Se Bloggerne på TV 2 Livsstil mandag til torsdag 21.30. Du kan se alle episodene på TV 2 Sumo.