NAKEN: Justin Bieber står og skuer utover en innsjø kliss naken og deler bildet til sine 63 millioner følgere på Instagram. Foto: Instagram
NAKEN: Justin Bieber står og skuer utover en innsjø kliss naken og deler bildet til sine 63 millioner følgere på Instagram. Foto: Instagram

Her er Justin Biebers påskegave til fansen

Justin Bieber er fra Canada og er tydelig glad i friluftsliv, noe han viste på Instagram i påsken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kanadieren Justin Bieber ga fansen en helt spesiell gave på påskeaften. På sin Instagram-konto postet han et bilde av seg selv, kliss naken i skogen ved en innsjø.

De 63 milioner følgerne han har var ikke sene med å takke superstjernen for sitt avkledde bilde i skogen, som er tatt på ferie på hemmelig sted.

Dat ass doe @johnny photo cred

Et bilde publisert av Justin Bieber (@justinbieber)

– Nå er vi alle Beliebers, jeg elsker den rumpa, skriver en fan.

– Oh my god, skriver nesten 50.000 fans.

Det er ikke første gangen Justin Bieber deler nakenbilder på Instagram. I sommer var han på ferie og delte et bilde med rumpa bar, stående på en båt. Over to millioner likte bildet hans på Instagram.

Til tross for all blesten rundt dette bildet, valgte Bieber å fjerne det fra kontoen sin.

– Jeg slettet bilde av rumpa mi på Instagram ikke fordi jeg selv syntes det var ille, men datteren til en person som står meg nær syntes det var flaut. Jeg tenkte ikke i de baner i det hele tatt, og jeg syntes det var ille at hun var flau, skrev Bieber på Instagram i sommer.