Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bloggeren Sophie Elise Isachsen (21) har sett seg lei på sjikanerende meldinger i sosiale medier.

Det er godt kjent at hun mottar mye stygge meldinger, men lørdag valgte hun å slå tilbake - på en noe utradisjonell måte.

Sophie Elise skriver blant annet dette på bloggen sin:

«Hver eneste dag får jeg stygge meldinger (...) om du er 12, 13, 14 eller kanskje til og med 15 år og finner en slags pervers glede i å være slem mot andre på internett, hvem er det en sak for da? Foreldrene dine. Og de vet garantert ingenting.»

Tok kontakt
Sophie Elise tok derfor kontakt med foreldrene til de aller yngste som sender henne sjikanerende meldinger.

Sophie Elise forklarer slik på hvorfor hun valgte å gå dette steget:

– Det er et problem at vi tror det er forskjell på mobbing på nett og i det virkelige liv. Når de grove og stygge ordene som brukes kommer fra barn i 8-9-årsalderen ble det viktig for meg å si i fra til de jeg mener må ta tak og bevisstgjøre - foreldrene, forklarer Sophie Elise i en SMS til TV 2.

– Innser feilen
Hun skriver i bloggen at hun fikk varierende tilbakemeldinger fra foreldrene, men at de fleste kom til å ta tak i sine barn.

– Det har vært voldsomt med tilbakemeldinger, de fleste har takket og sagt de skal ta en alvorsprat rundt middagsbordet. Flere har og på eget initiativ tatt kontakt og sagt at de innser at de må følge bedre med, og at dette er en form for mobbing de ikke har tenkt så nøye over, sier Sophie Elise.