Fotballryktene: – De Gea blir i Manchester om Mourinho overtar

Da vil Real Madrid prøve seg på Thibaut Courtois.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United kjemper om å nå Mesterligaen for andre år på rad, men ambisjonene er høyere enn å bli nummer fire i Premier League. Derfor har de røde djevlene planer om å gi José Mourinho en kontrakt verdt i overkant av 700 millioner kroner, hevder The Sun. Det vil i så fall gjøre Mourinho til den best betalte manageren i historien. For Manchester United er 700 millioner kroner mest som lommerusk å regne.

En gledelig nyhet er at David de Gea blir i klubben om Mourinho signerer i sommer. Det skriver The Mirror. Uten Mourinho ligger det an til mer faksdrama i sommervinduet.

Hva så med nye spillere? Inter-forsvareren Jeison Murillo var i søkelyset til Manchester United, men de røde trakk seg fra avtalen på grunn av Inters krav. Edruelighet og nøysomhet er blitt den nye melodien på Old Trafford...

Tim Sherwood fikk fyken i Aston Villa. Nå er han en av kandidatene til å overta Derby. Paul Clement fikk i februar sparken fordi Derby ikke hadde utviklet seg nok under ham. Da er nok Sherwood en bedre garantist for langsiktig utvikling.

Hva så med Chelsea? Antonio Conte skal ifølge ryktene endelig sørge for gladfotball på Stamford Bridge. Han vil punge ut for Romelu Lukaku i sommer, skriver The Sun.

Everton ser ikke ut til å deppe av den grunn. Liverpool-klubben ser etter forsterkninger helt bakerst. Jasper Cillessen er en aktuell mann som erstatter for Tim Howard. Howard skal som kjent returnere til Major League Soccer etter sesongen.

Real Madrid elsker tidligere Atletico Madrid-keepere. Om De Gea blir i Manchester er Chelseas Thibaut Courtois en aktuell burvokter for den spanske hovedstadsklubben. Courtois vil ikke love Chelsea noe som helst. Kan det gå mot et herlig trekantdrama i sommer?

Swansea har fått et lite oppsving den siste tiden og nærmer seg 40 poeng. I sommer skal stallen styrkes. Klubben er i pole position til å sikre seg Readings walisiske angriper Hal Robson-Kanu. Kanu går gratis i sommer.

Den argentinske 16-åringen Lucas Patanelli er på vei fra Independiente til Barcelona. Nå har Arsenal og Chelsea hevet inn to sene bud på midtbanespilleren.

Har du lurt på hvem som tjener mest penger i Liverpool? Daily Star har gjort jobben for deg. Christian Benteke tjener 1,7 millioner kroner i uken. Han er ikke den eneste som får klekkelig betalt. José Enrique har en ukelønn på 900 000 kroner.