GRAVID: Vanessa Rudjord ankommer den røde løperen under Costume Awards, januar, 2015. Foto: Tor Gunnar Berland/ Stella Pictures
GRAVID: Vanessa Rudjord ankommer den røde løperen under Costume Awards, januar, 2015. Foto: Tor Gunnar Berland/ Stella Pictures

Vanessa Rudjord (40) venter sitt andre barn

Den tidligere Costume-redaktøren annonserte den gledelige nyheten på sin egen blogg.

Blogger og tidligere Costume-redaktør Vanessa Rudjord venter sitt andre barn. På Langfredag delte hun den glade nyheten med sine lesere på bloggen sin.

Hun og samboeren Jonas Forsang Moksnes (35) venter deres første barn og er i lykkelige omstendigheter.

Fra tidligere har hun datteren Luca (7) med eksmannen Runar Vatne. Rudjord og Vatne ble kjærester i 2006, og giftet seg kun to år etter i en storslagen bryllupsfest på den franske riviera. Samme året ble datteren født.

I blogginnlegget har hun delt et bilde av seg selv med babymage og skriver:

«En til som skal inn i den lille familien vår. Til oss, med alle våre feil og mangler. En som skal oppleve oss på vårt beste, og oppleve oss på vårt verste. En som skal få all vår kjærlighet. Jeg er spent, jeg er nervøs. Men først og fremst er jeg takknemlig», skriver hun i bloggen.

Vanessa Rudjord var tidligere gift med komiker Thomas Giertsen. De giftet seg i 2001, men fem år senere gikk paret hvert til sitt.