Fra.v Neil Horan, Harry Styles, Simon Cowell, Louis Tomlinson og Liam Payne sammne på scenen i London. Foto: Ian West/Scanpix
Fra.v Neil Horan, Harry Styles, Simon Cowell, Louis Tomlinson og Liam Payne sammne på scenen i London. Foto: Ian West/Scanpix

Simon Cowell (56) tror One Direction snart er historie

Simon Cowell hinter om One Direction-brudd.

Simon Cowell er mentoren til One Direction og håndplukket selv guttene til å bli en kjempesuksess.

De ble satt sammen som band av Simon Cowell i 2010, da de deltok hver for seg i «X Factor». One Direction er det første bandet noensinne til å ha toppet de amerikanske hitlistene med sine første tre album.

Catherine, hertuginne av Cambridge hilser på Simon Cowell og Harry Styles under Kongelig varieté i London, nov, 2014. Foto: Scanpix.
Catherine, hertuginne av Cambridge hilser på Simon Cowell og Harry Styles under Kongelig varieté i London, nov, 2014. Foto: Scanpix. Foto: KGC-375

Pålagt pause

Nå hinter Simon Cowell i et intervju med Billboard om at det kan gå mot en oppløsning. Deres pålagte pause etter turnéen ser ut til å bli lenger enn planlagt, og Cowell er usikker på om de fire gutta finner tilbake.

Harry Styles (22), Niall Horan (22), Louis Tomlinson (24) og Liam Payne (22) tok et friår etter å ha turnert i to år. De forsikret fansen at de ville komme tilbake etter pausen.

Oddsen er senket

Nå mener Simon Cowell at det ikke er sikkert at de kommer tilbake.

– Jeg vet ikke om dette er slutten eller en naturlig pause for guttene. På en merkelig måte, så vet jeg ikke helt hva jeg skal tro, sier Cowell til Billboard.

Som et resultat av Simon Cowells uttalelser har nå bookmakere i Storbrtiannia senket oddsen drastisk, med tanke på et permanent brudd innad i gruppa.

Bookmakeren Ladbrokes har nå en odds på 4/1 på at gutta går hver til sitt.

De bestemmer selv

Videre sier Cowell:

– Hver gang jeg var sammen med gutta, snakket vi om at de skulle ta en pause. Jeg kunne ikke motsi dem, fordi de har oppnådd så mye i løpet av kort tid. Med alder og erfaring har jeg lært at det er viktig å stole på folk, særlig artister. De bestemmer selv når de skal komme tilbake, avslutter han i intervjuet med Billboard.