SKADET: Tennisstjernen Roger Federer skadet kneet sitt: Foto: AP Photo/Andrew Brownbill
SKADET: Tennisstjernen Roger Federer skadet kneet sitt: Foto: AP Photo/Andrew Brownbill Foto: Andrew Brownbill

Tennisstjerne skadet kneet: – Har sannsynligvis gjort bevegelsen en million ganger

Hørte et klikk i kneet da han skulle bade tvillingdøtrene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Roger Federer måtte kneopereres etter at han skadet seg da han forberedte et bad for tvillingdøtrene sine.

Sveitseren er nå klar for spill igjen.

Roger Federer måtte gjennom en meniskoperasjon i januar og har ikke spilt siden han tapte for Novak Djokovic i semifinalen i Australian Open. Nå viser det seg at skaden ikke kom på tennisbanen.

Federer sier han forberedte et bad for sine tvillingdøtre da han snudde seg og hørte et klikk i venstre kne. Dette førte til karrierens første operasjon.

– Det var en veldig enkel bevegelse, sannsynligvis en jeg har gjort en million ganger i løpet av livet, sa sveitseren og la til at han ikke tenkte så mye over det da det skjedde.

Kneet til 34-åringen hovnet fort opp og krevde operasjon. Nå er han planlagt å være tilbake fredag mot sin rival Juan Martin del Potro i Miami Open. Når han nå entrer tennisarenaen, er det 16. gang han deltar i Key Biscayne.

Federer besluttet sent at han skulle stille i turneringen i år etter at skaden ble leget overraskende fort. Etter operasjonen gikk han på krykker i 12 dager og har trent uten restriksjoner de siste ni dagene. Det betyr at forventningene ikke er de største når han nå gjør comeback. (©NTB)