Fotballryktene: – Premier League-gigant vil gi Zlatan stjernelønn

Mens Chelsea-ansatt så Italia-kamp med Contes agent og bror.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det kan se ut til at det under landslagspausen blir tid til at fotballklubber og agenter får snakket sammen. Det koker nemlig på ryktebørsen denne langfredagen.

Se Premier Leaks øverst i saken!

Her er noen av ryktene som svirrer i denne påskefredagen.

Manchester United ønsker å hente Zlatan Ibrahimovic til Old Trafford. Nå prøver de å lokke spissen med en lønn som er en stjerne verdig. United skal være villige til å betale svensken 250 000 pund i uken (3 millioner kroner) skriver Daily Star. Skulle avtalen gå i boks blir han en av de best betalte spillerne i engelsk fotball.

Antonio Conte er forventet å entre porten på Stamford Bridge til sommeren. Chelsea-ansatt Gary Staker så gårsdagens Italia-kamp sammen med agent og bror og de to er avbildet i Daily Mail. Det har skutt fart i ryktene om at italieneren er på vei til England.

Christian Bentekes mareritt i Liverpool-trøyen ser ut til å gå mot slutten. Spilleren skal være på vei vekk og nå har Atletico Madrid kastet seg inn i kampen om spilleren. Men Liverpool ønsker nå å bruke spissen som lokkemiddel for å få Roma-spiller Leandro Paredes til Anfield ifølge Daily Mirror. Juventus og West Ham er også interessert i Benteke.

Det er helt tydelig at Jürgen Klopp ser til hjemlandet for nye spillere. Det går nesten ikke en dag uten et rykte om en Bundesliga-spiller. Den tyske avisen Bild skriver nå at Liverpools speidere har sett på Stuttgarts Filip Kostic.

Manchester City jakter på Real Madrids Isco. Ifølge The Mirror skal Madrid-klubben være villig til å selge Isco, men Juventus vil gi de lyseblå fra England kamp.

Werder Bremens talentfulle Florian Grillitsch (20) kan ende opp i Premier League til sommeren. Ifølge Birmingham Mail skal West Bromwich Albion være interessert i spilleren.

Leeds' midtbanespiller Lewis Cook er en annen unggutt som kan ende opp med å spille i Premier League. Ifølge The Sun skal Everton være villige til å betale 10 millioner pund for spilleren.