Det er ingen tvil, både mamma Victoria og storesøster Estelle er tydelig stolt av prins Oscar. Foto: Kate Gabor/prins Daniel/Kungahuset.se
Det er ingen tvil, både mamma Victoria og storesøster Estelle er tydelig stolt av prins Oscar. Foto: Kate Gabor/prins Daniel/Kungahuset.se

Her er de første bildene av prinsesse Estelle og lillebror Oscar

Det er pappa Daniel som har tatt bildene av prinsen og prinsessen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Bildet av storesøster Estelle med lillebroren i armene er utrolig sjarmerende. Man ser så tydelig hvor stolt og glad hun er, sier TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland.

Både mor, kronprinsesse Victoria, og begge barna er kledd i lyseblått for fotograferingen hjemme på Haga slott. Det er pappa Daniel som har tatt bildet av prinsesse Estelle og lillebror Oscar.

– Det er veldig vakre bilder med nyfødte prins Oscar som er sendt ut fra Haga slott i morgentimene skjærtorsdag. Bildene sendes ut med en varm takk fra kronprinsesseparet for alle hyggelige hilsener i anledning lilleprinsens fødsel, sier Totland.

Totland legger til at det kanskje er godt med noe litt positivt og lyst i et trist og tragisk nyhetsbilde denne påsken.

På det svenske kongehusets nettsider skriver kronprinsesse Victoria og prins Daniel at de vil takke for alle gratulasjoner og lykkeønskninger i forbindelse med prinsens fødsel og prinsessens bursdag i februar.

Den lille prinsen ble født 2. mars, og var 3655 gram og 52 centimeter lang. Prinsens navn ble offentliggjort dagen etter fødselen, av morfar kong Carl Gustaf.

– Prinsen navn er Oscar Carl Olof. Han vil kalles Oscar. Han blir hertug av Skåne, kunngjorde kong Carl Gustaf til pressen.

Besøk kongebloggen.no for flere nyheter om de kongelige.