BANK: Nate Diaz ønsker en ny kamp mot Conor McGregor. Her er de to i kamp under UFC 196 der Diaz vant. Foto: AP Photo/Eric Jamison
BANK: Nate Diaz ønsker en ny kamp mot Conor McGregor. Her er de to i kamp under UFC 196 der Diaz vant. Foto: AP Photo/Eric Jamison Foto: Eric Jamison

Diaz vil gi den «uslåelige» UFC-stjernen juling igjen

Nate Diaz vil heller ha penger på konto enn en tittel. Det kan bety en ny kamp mot Conor McGregor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Conor McGregor (27) tapte og gikk på karrierens største smell tidligere i mars da han tapte for Nate Diaz (30) under UFC 196.

McGregor er kjent som den uslåelige og nærmest utilnærmelige, men likevel fikk iren juling av amerikanske Diaz.

– Hvis han ønsker det og UFC ønsker, la oss gjøre det igjen

Nå ønsker amerikaneren å gi McGregor en ny omgang juling. Det skal ha vært samtaler om en ny kamp under UFC 200 i Las Vegas 9. juli. Signalene tyder på at det kan bli en ny kamp mellom de to selv om ingenting er bekreftet enda.

Diaz sier selv at han ønsker en ny kamp mot McGregor.

– Det er en skikkelig kamp. Noen folk ønsker å se den kampen, sier Diaz til Fox Sports.

– Det som skjedde sist var at det åpenbart var en skikkelig kamp. Når du får en skikkelig kamp setter folk pris på det. Hvis han ønsker det og UFC også ønsker det, la oss gå tilbake. La oss gjøre det igjen, fortsetter amerikaneren.

McGregor møtte Diaz til kamp to vektklasser over 27-åringens normale vektklasse. 30-åringen går gjerne ned til lettvekt for at iren ikke skal få noen unnskyldning for å ikke møte amerikaneren til kamp.

– Hvis det blir en ny kamp. La oss kjempe. Jeg skal kjempe i lettvekt, forklarer amerikaneren, som lover å være i toppform om det blir ny kamp.

– Pengene rår

Etter 30-åringens seier mot McGregor gikk ryktene om en tittelkamp mellom Diaz og enten weltervekt-mesteren Robbie Lawler eller lettvekt-mesteren Rafael dos Anjos.

Men Diaz vil heller ha en skikkelig god kamp istedenfor å få muligheten til å ta et belte. Det første gir nemlig mest penger på konto.

– Jeg synes tittelen er et eventyr. Alle snakker om at de ønsker et belte og at de ønsker å bli mester, men de beste utøverne i verden får best betalt. Det belte er et eventyr slik jeg ser det. Det vil nok gjøre en del folk sure, men pengene rår. Hvis de beste utøverne ikke får best betalt, hvorfor får de betalt da?