Fotballryktene: – Storklubb vil betale gigantsum for Sturridge

Mens Chelsea ønsker 870 millioner kroner for Thibaut Courtois.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny dag. Nye rykter!

Se Premier Leaks øverst i saken!

Paris Saint-Germain er ute etter Liverpools Daniel Sturridge. The Sun skriver franskmennene skal ha fattet interesse for spilleren ettersom Edinson Cavani og Zlatan Ibrahimovic kan være på vei vekk fra klubben. 50 millioner pund (600 millioner kroner) skal PSG være villige til å by på den skadeplagede spilleren.

Edinson Cavani er trolig på vei vekk fra den franske hovedstaden. Skulle Antonio Conte ta over Chelsea hinter spillerens agent at han vil foretrekke Englands hovedstad ifølge Tuttosport, gjengitt av Metro. Juventus jakter også spilleren.

Chelsea på sin side håper å kunne beholde Thibaut Courtois. Keeperen jaktes på av Real Madrid som ser ut til å ha gitt opp David de Gea. Derfor har blåtrøyene satt en prislapp på belgieren på 73 millioner pund (870 millioner kroner) ifølge London Evening Standard.

Midtbanespilleren Mario Götze kan være på vei inn portene på Emirates. Arsenal skal ha fattet interesse for spilleren som også jaktes på av Jürgen Klopp og Liverpool ifølge Daily Star.

Men Götze er ikke den eneste spilleren Arsene Wenger har blinket seg ut i sommer. The Mirror skriver at også Southamptons Victor Wanyama er en spiller klubben vurderer å hente sammen med Real Madrids Toni Kroos.

Juventus-direktør Guiseppe Marotta er frykter at Arsenal henter Alvaro Morata til klubben. The Express siterer direktøren på at det ikke er helt opp til dem om spissen blir i klubben.

Remy Garde sitter utrygt i Aston Villa-stolen. Ifølge The Mirror er klubben svært interessert i å hente inn David Moyes til sommeren. Selv om klubben skulle rykke ned til Championship er skotten svært interessert i å ta over klubben.

West Bromwich Albion har kastet seg inn i kampen om Levantes Zouhair Feddal. Birmingham Mail skriver at klubben er en av mange Premier League-klubber som kjemper om spillerens signatur. Watford, Everton og Crystal Palace er også interesserte i spillerens signatur.