Ny Zucca-scoring i natt

Mats Zuccarello scoret da New York Rangers slo Boston Bruins 5-2 i NHL onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nordmannen var førstemann til å tegne seg på scoringslista idet 8.37 minutter var spilt. En strøken pasning fra Keith Yandle fant veien til Zuccarello, som hamret pucken via skulderen på Bruins-keeper Tuukka Rask og i mål.

Se scoringen i Sportsnyhetene øverst i saken!

Tre minutter senere tok Yandle servitørrollen igjen, og Derek Stepan sørget for at Rangers ledet 2-0 ved første pause. Det hele så punktert ut da Derick Brassard økte til 3-0, men Lee Stempniak skapte ny spenning med sin redusering halvveis i kampen.

Noen snuoperasjon ble det imidlertid ikke. Drøyt seks minutter var spilt av siste periode da J.T. Miller avgjorde det hele med sin 4-1-scoring. Zuccarello var tredje sist på pucken og fikk dermed bokført sitt andre poeng for kampen.

Oslo-mannen er Rangers' beste poengplukker denne sesongen med sine 24 mål og 32 assists. Også i forrige kamp mot Florida Panthers scoret han.

Et nytt trøstemål ble det for Bruins og Frank Vatrano etter 52 minutter. Senere fastsatte Rick Nash sluttresultatet til 5-2. Seieren sendte Rangers enda et steg nærmere å kvalifisere seg til sluttspillet i NHL. (©NTB)