Bloggerne-Kristin giftet seg spontant i Las Vegas

Den populære bloggeren Kristin Gjelsvik (29) og kjæresten Dennis Poppe (24) giftet seg spontant på en ferietur til Las Vegas.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det var alkoholen som snakket, sier Gjelsvik.

Vil bli fridd til på nytt

De to har vært kjærester siden de deltok i sesong fire av Paradise Hotel.

– Det var et innfall. Det var alkoholen som snakket. Det var bare tull – bare for moro. Men så var det ikke så mye tull som vi egentlig trodde først at det var, medgir hun.

Selv om de på papiret er gift i USA gjelder ikke ekteskapet i Norge. Bloggeren understreker at hun likevel ønsker seg et ordentlig bryllup senere. Håpet er at Poppe skal fri på ordentlig.

– Han bør bare sette seg ned på et kne og fri på skikkelig vis. Jeg skal ha bryllup med hvit brudekjole og gjester og forlovere.

Uekte gifteringer

Selv om hun liket at ting ikke er «helt etter boken» skulle hun ønske at kjæresten hadde gitt henne en ordentlig giftering.

PÅ TV 2 LIVSSTIL: Kristin Gjelsvik er med i Bloggerne, sesong 5.
PÅ TV 2 LIVSSTIL: Kristin Gjelsvik er med i Bloggerne, sesong 5.

– Det er ingenting som beviser at vi er gift. Vi kjøpte gifteringer på kapellet, men de var så «fake» at jeg ble grønn utover hele fingeren, så de går ikke an å bruke, sier bloggeren lattermild.

Lei av maset

Nå er hun redd at hun har spolert sjansene for et nytt bryllup på norsk jord.

– Jeg har jo mast så mye på han har gått lei av hele opplegget, så jeg tror ikke det blir noe bryllup. Men han har sagt «slapp av, din tid vil komme». Så kanskje han har noen planer langt bak i hodet, sier hun håpefullt.

– Ikke så glad i barn

29-åringen tror uansett ikke det vil bli noe barn med det første. Siden kjæresten er noen år yngre unner hun ham noen flere år uten barn.

– Jeg er ikke så glad i barn, og så passer det veldig dårlig inn akkurat nå. Han er fem år yngre enn meg så han må få lov til å bli litt voksen først, sier hun spøkefullt.

PAR: Kristin Gjelsvik og kjæresten Dennis Poppe i en episode av Bloggerne. 
PAR: Kristin Gjelsvik og kjæresten Dennis Poppe i en episode av Bloggerne. 

Selv om hun ikke har et umiddelbart ønske om barn, innrømmer hun at alderen snart innhenter henne på det området.

– Jeg er snart 30, det er ganske trist. Så jeg bør kanskje begynne å tenke på at man kanskje må gjøre noe. Men ikke helt enda, jeg kan vel vente i tre, fire, fem år. Sju? Nei?

Se Bloggerne mandag til torsdag kl. 21.30 på TV 2 Livsstil!