Utstemte Habibi om skittent spill på Robinson-øya: – Hun har gått bak ryggen vår

Habibi Ayoub var irritert og sint på lagkameratene sine da han ble stemt ut av Robinson.

Habibi Ayoub anstrengte seg for å holde følelsene inne da han snakket med Christer Falck, etter at han ble fjerdemann ut av årets Robinsonekspedisjon.

– Jeg skjønner at de har hatt en taktisk mening med det. Det er veldig synd for meg, for jeg hadde utrolig lyst å komme meg til sammenslåingen, så det er voldsomt irriterende. Jeg er forbanna og sint, forteller Habibi umiddelbart etter øyrådet.

– Skittent spill

Hvorfor det var nettopp ham som ble stemt ut av Lag Nord tror han skyldes at flere av de andre lagkameratene frykter ham.

– Jeg er ærlig, og sier min mening rett ut. Også har det vært skittent spill på øya. Melissa har gått bak ryggen vår, for hun var egentlig i en allianse med meg, Pål og Alexander. Da jeg fortalte henne at vi planla å stemme ut Anja, så tystet hun til Anja og Espen. Da backstabber hun oss, og det viser at man ikke kan stole på alle, sier han.

– Er Melissa arkitekten bak at du er her nå?

– Ja, Melissa og Espen.

Gleder seg til bryllup

Habibi hadde et ekstra sterkt ønske om å vinne pengepremien på 300.000 kroner, for å kunne overraske forloveden hans Hilde med et stort bryllup.

Selv om drømmen brast setter det ingen demper på bryllupet.

– Jeg jobber og sparer så godt jeg kan. Det blir ikke lagt på is, for hun er den mest fantastiske og herlige jenta, og jeg er stormforelsket i henne, bedyrer Stavanger-gutten.

Etter to uker på øya, med begrenset matinntak og null hygieneartikler, var Habibi skeptisk til å se seg selv i speilet for første gang. Reaksjonen kan du se under.

Se Robinson på TV 2 søndag kl. 19.30.

Habibi er redd før han skal se seg selv i speilet