Bloggerne-Felix (21) om drittslengingen: – Vi trekker hverandre ned ved å si at vi er stygge

Toppidrettsutøver Felix Baldauf må tåle stygge kommentarer på utseendet.

Felix Baldauf (21) har satt skolegangen på vent, for å kunne være bryter på heltid. Hans største drøm er å vinne OL-gull til høsten, og han gjør alt for å nå målet sitt.

Nå som han er en del av TV 2-serien Bloggerne får man enda større forståelse for miljøet han har viet livet sitt til, og det er ikke vanskelig å se at det er tøft – både fysisk og psykisk.

– Bra du driver med bryting, så du har fått deg en fin kropp, eller så hadde du sett forjævlig ut, sier treneren til Felix, mens Felix ler.

«Haitryne» og «stygging»

I onsdagens episode forsvarer Felix drittslengingen på utseendet, og sier at det er en vanlig ting i brytermiljøet.

– Greit nok at vi ser bra ut i kroppen, men det er en kjent sak at vi trekker hverandre ned ved å si at vi er så stygge. Vi har alltid sår i fjeset, og ørene våre er helt ute av spill, forteller han, og refererer til det såkalte fenomenet «blomkåløre» som brytere ofte får.

– Man blir dratt ned av treneren når han roper «skjerp deg, ditt jævla haitryne» og «stygging». Det høres kanskje veldig brutalt ut, men det er bare sånn det har blitt, legger han til.

Bloggerne-Felix forklarer hvorfor han har blomkål-øre

– Går ut over selvtilliten

Felix er åpenhjertig om forholdet til utseendet sitt, og hvorfor han bruker kroppen for å få oppmerksomhet. Han er ikke beskjeden når det kommer til å kaste klærne på fotoshoots, for ifølge ham selv: «har du en ferrari så lar du den ikke stå i garasjen».

Likevel innrømmer 21-åringen at kommentarene på utseendet kan gå inn på ham.

– Det går litt ut over selvtilliten innimellom, for jeg føler ikke at jeg er så stygg. Men det er en del av spillet, sier han.

Se Bloggerne på TV 2 Livsstil mandag til torsdag kl. 21.30.