PROGRAMLEDER OG ARTISTUTVIKLERE I THE STREAM: Cato Sundberg, Marion Ravn, Tarjei Strøm og Espen Lind. Foto: Bjørn Wad / TV 2
PROGRAMLEDER OG ARTISTUTVIKLERE I THE STREAM: Cato Sundberg, Marion Ravn, Tarjei Strøm og Espen Lind. Foto: Bjørn Wad / TV 2

The Stream har passert 1000 innsendte bidrag: – Det kan tyde på at vi har truffet noe der ute

Programlederen jubler over engasjementet til norske sangtalenter som vil vise seg frem.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2s kommende sangtalentprogram The Stream, hvor håpefulle deltakere kan laste opp sin egen auditionvideo på nett, har nå rundet 1000 innsendte bidrag.

Det er programleder Tarjei Strøm (37) svært fornøyd med.

– Det er utrolig moro at vi har klart å passere det magiske 1000-tallet bare en drøy måned etter lanseringen av en helt ny og ukjent musikk-konkurranse! Det kan tyde på at vi har truffet noe der ute. Jeg tror mange opplever at The Stream ligger veldig nært opp til dagens musikalske virkelighet, og det at artistene blir hørt av verdens tre største plateselskaper er nok også veldig motiverende, tror Strøm.

Spotify- og plateselskapsamarbeid

The Stream, som har TV 2-premiere høsten 2016, er en helt ny og norskutviklet musikkonkurranse fra Monster Format og TV 2. TV 2 har med gått sammen med verdens tre største plateselskaper Universal Music, Sony Music og Warner Music samt streaming-giganten Spotify for å oppdage og skape nye artister slik det faktisk blir gjort i virkeligheten i 2016.

Deltakerne kan sitte i trygge omgivelser hjemme og laste opp sine bidrag frem til 1. mai, og de 100 mest strømmede artistene går videre til showcase for plateselskapene og deres artistutviklere Espen Lind (Universal), Marion Ravn (Sony) og Cato Sundberg fra Donkeyboy (Warner).

Det er fortsatt mulig å laste opp sin egen auditionvideo, eller se de over 1000 bidragene som til nå har kommet inn.