Fotballryktene: – Europeisk storklubb sendte speider for å se på Moi

Og Liverpool har sendt forespørsel til Hoffenheim på et annet stortalent.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er påskeferie for mange, men for fotballklubben er det hektisk med tanke på spillerlogistikk.

Innspurten i de forskjellige ligaene er i full gang og flere klubber er i ferd med å sirkle inn sommerens overgangsobjekt.

Her er mandagens fotballrykter.

Den italienske klubben Roma jakter på Moldes Mohammed Elyounoussi. Det melder Calciomercato. Ifølge nettstedet skal Romas speidere ha sett på vingen under Moldes seier mot Stabæk. Der scoret Elyounoussi to mål. Klubben skal følge spilleren tett, men får kanskje trolig kamp om spillerens signatur. Flere klubber skal ha meldt seg på i jakten.

Se Elyounoussi snu kampen for Molde øverst i saken!

Endelig ble det seier for Manchester United og Louis van Gaal. Nå skal klubben ha fått grønt lys eller tommel opp til å signere Atletico Madrids stortalent Saul Niguez (21). Prislappen skal være på rundt 31 millioner pund (370 millioner kroner) ifølge Daily Express. Dermed ser Arsenal ut til å tape kampen mot United om 21-åringens signatur.

Det er likevel ikke bare idyll i Manchester. Genoas keeper Mattia Perin skal være på van Gaals lange handleliste. Daily Star skriver mandag at spilleren kommer ikke til å forlate Italia ifølge spillerens agent. Real Madrid er også interessert i keeperen.

Hoffenheims Niklas Sule kan være en av Klopps første forsterkninger til Liverpool. Den tyske avisen Bild skriver at Hoffenheim skal ha fått en forespørsel vedrørende spilleren fra Merseyside-klubben. Sule skal tidligere ha uttalt seg positivt til å spille i Premier League.

En annen spiller som kan være på vei inn til Liverpool er Manchester Citys midtbanegigant Yaya Touré. Metro skriver at den aldrende spilleren ønsker å fortsette i Premier League og med 18 måneder igjen av kontrakten bør klubben selge ham i sommer om de skal få penger for ham.

Skulle Arsene Wenger miste Olivier Giroud til Juventus kan han trøste seg med at Napolis Jorginho ønsker seg til klubben. Spillerens agent skal ha invitert klubben til å snakke om en potensiell overgang skriver Metro.

Det er bare sorgen for Aston Villa. Trolig kulminerer hele sesongen med nedrykk for den engelske storklubben. Mandag skriver Daily Mail at klubbens manager Remi Garde kan få sparken og at Nigel Pearson er mannen som skal ta over.