IDOL: Sandeep Singh er dommer i Idol. Foto: TV 2
IDOL: Sandeep Singh er dommer i Idol. Foto: TV 2

Idol-dommer Sandeep Singh har blitt pappa

Idol-dommer Sandeep Singh og kona Stine Lieng har blitt foreldre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Idoldommer Sandeep Singh og kona Stine Lieng ble onsdag kveld foreldre til en liten gutt.

De nybakte foreldrene annonserte nyheten om familieforøkelsen på Facebook torsdag kveld.

– Da har Stine og jeg lagt bak oss våre første 24 timer som foreldre til en helt enestående liten kar med sykt lange tær. Han hoppa ut på slaget klokka 21 i går, dagen før termin, skriver Singh på Facebooken sin.

Mobilen tilgjengelig på Idol

Sandeeps kone, Stine, hadde termin på en dag Idol-dommeren virkelig håpet at kona skulle føde på.

– Hun har termin på den eneste frifredagen jeg har før Idol er ferdig. Jeg har jo litt noia for at han kommer under en livesending, har Sandeep tidligere sagt til TV 2.

For å være sikker på å ikke gå glipp av fødselen, har dommeren den siste tiden tatt sine forholdsregler på livesendingene.

Han har alltid hatt mobilen tilgjengelig under livesendingene, og hvis fødselen skulle startet under sending, hadde han allikevel løpt.

– Det ville jo vært litt kjipt hvis det plutselig ble en tom stol på dommerbordet midt under sending, uten at noen skjønner noe.

På date med Preg Gravid.

Et bilde publisert av Sandeep Singh (@sandippa)

Frykter bleieskift

30-åringen fortalte i forbindelse med at graviditeten ble kjent, at han har et tett forhold til nevøene sine, men at det blir rart å ikke kunne gi fra seg barnet når en del situasjoner oppstår.

– Hvis ungen har bæsja eller er grinete pleier jeg å gi den til foreldrene. Jeg har opplevd alle de gode tingene med barn og er veldig glad i barn, men frykter jo bleieskift. Jeg blir nok fort herda.