FORELDRE: Artist Alejandro Fuentes og kona Christina Kobbeltvedt har blitt foreldre. FOTO: Scanpix
FORELDRE: Artist Alejandro Fuentes og kona Christina Kobbeltvedt har blitt foreldre. FOTO: Scanpix

Alejandro Fuentes (29) har blitt pappa

Alejandro Fuentes og kona Christina Kobbeltvedt har blitt foreldre.

Alejandro Fuentes (28) sa i fjor at han ønsket å bosette seg i Kristiansand med kona Christina Kobbeltvedt, og at at han ønsket seg barn.

– Vi drømmer om et hus med hvitt stakittgjerde, hund og barn, sa Alejandro til TV 2.

Nå har i hvert fall en stor del av drømmen godt i oppfyllelse, for i dag ble Fuentes og Kobbeltvedt foreldre til en liten gutt.

Alejandro Fuentes i lykkelige omstendigheter med sin nyfødte sønn på sykehuset. Foto: Instagram
Alejandro Fuentes i lykkelige omstendigheter med sin nyfødte sønn på sykehuset. Foto: Instagram

– Kan bekrefte fra Alejandro at han har blitt far. Han hilser og sier at hans kone og han er overlykkelige og at både mor og barn har det bra, sier manager Gunnar Greve til TV 2.

Bryllup

Kristina og Alejandro giftet seg i Kristiansand Domkirke i 2014, etter syv år som kjærester.

– Christina var så vakker, og jeg var veldig spent på å se henne. Tårene presset på, og jeg klarte ikke å holde meg. Det føltes helt uvirkelig, sa Fuentes til ukebladet Her og Nå etter vielsen.

Brudekjolen var kjøpt i New York, og bryllupsreisen gikk til Roma.

Skrev låt til kona

Det var i lang tid stille rundt Alejandro før han i fjor lanserte musikk på norsk, og blant annet skrev låta «Rå» til Kristina.

– Hun er fortsatt like rå. Vi har våre dager, men hun er fortsatt like rå, sa Fuentes i fjor.

Manager Gunnar Greve var med og hjalp artisten slik at han skulle klare å synge på norsk uten at det ble for «kleint». Med låta «Nabolaget mitt» ville Alejandro hylle stedet han vokste opp på.

– Jeg ville skrive om noe som var personlig. Låta handler om nabolaget jeg vokste opp i. Mamma bor der fremdeles, så jeg er der egentlig hver søndag. Jeg får den følelsen hver søndag, har han tidligere sagt til TV 2.

Idol

Fuentes slo igjennom i Idol hvor han tok tredjeplassen i 2005. Han oppnådde også stor suksess med Espen Lind, Kurt Nilsen og Askil Holm, da de sang seg inn i folks hjerter med låten «Hallelujah» som de også vant Spellemannprisen for i 2006.