STJERNEMØTE: Programleder Steve Harvey og norske Angelina Jordan. FOTO: Facebook
STJERNEMØTE: Programleder Steve Harvey og norske Angelina Jordan. FOTO: Facebook

Angelina (10) skal skinne i nytt gigantisk TV-show i USA

Den unge Norske Talenter-stjernen Angelina Jordan gjør det stort internasjonalt. Nå skal hun vinne TV-seerne i et nytt amerikansk program.

Talkshowkongen Steve Harvey og dronningen Ellen DeGeneres har gått sammen for å lage den nye storsatsingen «Little Big Shots» på NBC.

I det amerikanske programmet skal små barn vise sine store talenter, og ni år gamle norske Angelina Jordan står for tur.

– Jeg er så spent! Jeg skal synge i det nye showet «Little Big Shots»! Følg med når showet skal sendes i beste sendetid, skriver 10-åringen på sine Facebook-sider, sammen med et bilde av seg og Harvey.

Showet hadde premiere 8. mars, men når den ferdiginnspilte episoden med Angelina skal sendes er ikke offentliggjort. TV-konseptet er ikke en konkurranse, men et show hvor barn med utrolige talenter får vise seg frem, samt intervjuet av Harvey med mye latter.

Det er snart to år siden den lille jazzsangerinnen med stort mørkt hår og hvit kjole stod barfot og sang seg inn i nordmenns hjerter på Norske Talenter. Opptredenene hennes ble sett av mange millioner verden over og siden har hun gjestet flere talkshow, både norske og internasjonale, debutert som skuespiller og spilt konserter verden over.