LOOKALIKE: Tone Damli gikk rett på limpinnen da denne mannen var på samme restaurant som henne i Irland. FOTO: ToneDamli/Instagram
LOOKALIKE: Tone Damli gikk rett på limpinnen da denne mannen var på samme restaurant som henne i Irland. FOTO: ToneDamli/Instagram

Poker-Tone rundlurt av falsk Bono

Tone Damli fikk drømmetreff med Bono i Dublin under poker-NM, trodde hun.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Sjå kem eg fann i Dublin!» skrev Tone Damli på sin egen Instagram-konto og henviste til bloggen sin der hun skrev mer utfyllende om drømmemøtet med det som virkelig så ut til å være U2-vokalisten Bono.

«Markus og meg satt på No 27 Bar & Lounge på The Shelbourne Hotel i går for å ete lunsj og ta ein glass vin, og plutselig så står det ein fyr rett ved oss som eg selvfølgelig drar kjensel på kjapt. Bono!! Eg er ganske så begeistra for mannen, så dette syns eg var fryktelig morro. Han var superhyggelig og imøtekommande da eg spurte om eit bilde. Stakkars mann, han blir sikkert rent ned av slike som meg, men pokker heller, eg kunne ikkje la sjansen gå fra meg» skriver hun på bloggen sin.

TV 2 gikk også i Bono-fellen, og fikk en hyggelig kommentar fra Damli om stjernemøtet hennes.

– Jeg ble veldig usikker på om det var han, men plutselig kom det en strøm med mennesker bort til han og da forstod jeg at det var Bono. Jeg er veldig glad i U2, har hørt mye på dem og det er superstas å møte internasjonale stjerner, sa Tone til TV 2 fredag ettermiddag.

Sjå kem eg fann i Dublin!! 😎 Sjå og les meir på TONEDAMLI.COM

Et bilde publisert av Tone Damli Aaberge (@toneda)

Ingen prat

Tone tok raskt et bilde sammen med «Bono» og det samme gjorde kjæresten Markus, men noen dyp samtale ble det ikke med «U2-vokalisten».

– Jeg tenkte at jeg ikke skulle være hun plagsomme som skal prate med han, sa Tone tidligere.

POKER-NM: Tone Damli og Stian «Staysman» Thorbjørnsen ved pokerbordet under Main Event i Dublin. Foto: Betsson
POKER-NM: Tone Damli og Stian «Staysman» Thorbjørnsen ved pokerbordet under Main Event i Dublin. Foto: Betsson

Lurt trill rundt

Men det som er for godt til å være sant, er ofte akkurat det, noe kommentarene på Instagram fort bar preg av.

«Det der er ikke Bono!» skriver en, «en dårlig lookalike» skriver en annen. «Haha han er ikke litt lik en gang» fleiper enda en som har sett Tones bilde med «verdensstjernen».

Men å ha blitt rundlurt av en lookalike ødelegger ikke dagen til sangstjernen Tone, som faktisk ender opp med å være den mest kjente av de to på bildet.

– Jeg synes det er gøy og jeg innrømmer at jeg har gått fem på, sier Tone til TV 2 da vi ringer henne for å konfrontere henne med alle kommentarene som har haglet inn i det siste, både på sosiale medier og til TV 2.

Poker-exit

Tone er i Dublin for å spille i poker-NM, men røk ut av turneringen på onsdag hvor hun spilte i hovedturneringen Main Event. Kjæresten Markus er også med, og er videre i turneringen til andre dag.

– Jeg har ikke spilt så dårlig men har bare vært uheldig. Fått lite gode kort, skulle sikkert vært mer aggresiv, men jeg er ikke så aggresiv av meg. Jeg koser meg her, og det er gøy å være endel av pokergjengen, avslutter Tone.

Hun fortsetter å spille en VIP-turnering i Dublin denne helgen, og reiser til Las Vegas og poker-VM i juni.

POKER: Tone Damli er i Dublin for andre gang og spiller NM. FOTO: Betsson.
POKER: Tone Damli er i Dublin for andre gang og spiller NM. FOTO: Betsson.