Mathisen: – Bare tull å spille ball i Tromsø på denne tiden av året

TV 2-eksperten slakter både spilleforholdene og kampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brøytebiler måtte på banen for å rydde klart før eliteseriekampen mellom Tromsø og Start fredag. Et tverrliggertreff fra Starts Tapio Heikkilä var det nærmeste man kom scoring , men det endte til slutt 0-0.

Se kampreferat i videovinduet over!

Snøen som lavet ned over Alfheim stoppet ikke fredagens eliteseriekamp mellom Tromsø og Start. Brøytebiler ryddet banen før kampstart, men tett snødrev fortsatte utover i omgangen.

– Bare tull
Begge lag satset på samme startellever som i serieåpningen. Da ble det 1-1 mot Lillestrøm i Kristiansand for Start, samme resultat ble det også for Tromsø i Molde.

– Elendige spilleforhold og elendig kamp. Fortjent med uavgjort. Bare tull å spille ball i Tromsø på denne tiden av året, konkluderte TV 2-ekspert Jesper Mathisen på Twitter.

I Tromsø fredag var det vertene som hadde mye av spillet i første omgang, men det var gjestene fra sør som hadde kampens første skikkelige målsjanse etter 41 minutter i snødrevet.

Mathias Rasmussen slo en corner inn foran mål. Høyest av alle var midtstopper Tapio Heikkilä, men finnens heading gikk tverrliggeren.

– For upresise
Tromsø-trener Bård Flovik var skuffet over at hans lag ikke skapte mer i sin første hjemmekamp for sesongen.

– Ja. Det var stor vilje, hjerte på rett plass, god holdning i spillet og godt organisert defensivt, men for lite på den siste tredjedelen, det er jeg enig i, sier han til TV 2.

– Hva skyld det?

– Det er fordi vi er for upresise. Samhandlingen satt ikke. Det var litt sleipt der ute, men det er ikke noen forklaring. Vi er ikke fornøyd med spillet på den siste tredjedelen, fortsetter Flovik.

Start-trener Steinar Pedersen var sånn passe fornøyd.

– Vi reiser herfra med en ok følelse etter å ha levert en brukbar bortekamp, sier han.