Odd-kampen i fare for Huseklepp

Erik Huseklepp fikk onsdag en smell i kneet på trening og er usikker til søndagens hjemmekamp mot Odd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Odd-Brann på TV 2 Sport Premium 4 og tv2sumo.no søndag kl. 18.00.

Huseklepp som vartet opp med en kunstscoring og en målgivende pasning da Brann spilte 2-2 mot Godset i Drammen forrige helg, står i fare for å miste rødtrøyenes første Tippeligakamp i Bergen siden nedrykksesongen 2014. Kantspilleren ikke trent siden onsdag.

– Jeg fikk en smell i kneet onsdag og det er fortsatt sårt. Håper jeg rekker kampen skriver Huseklepp i en sms.

Se scoringen mot Godset over!

Drammen  20160313.
Eliteserien fotball 2016: Strømsgodset - Brann (2-2). Branns Erik Huseklepp etter 2-1skåringen under eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Brann på Marienlyst stadion.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Drammen 20160313. Eliteserien fotball 2016: Strømsgodset - Brann (2-2). Branns Erik Huseklepp etter 2-1skåringen under eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Brann på Marienlyst stadion. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: Junge, Heiko

Brann-trener Lars Arne Nilsen var på Skagerak Arena og så Odd slå Rosenborg i første serierunde, og tror søndagens motstander kommer til å by på knalltøff motstand.

– Vi møter et av Norges beste lag, de er helt klart en av gullfavorittene. De slo Rosenborg helt fortjent, sier han til Brann.no.

Derfor håper han Brann-fansen vil møte opp mannsterke.

– Vi er på hjemmebane og håper på fulle tribuner nå som vi er tilbake i Tippeligaen. Som nyopprykket trenger vi all den støtten vi kan få som underdogs, sier Nilsen.