EMMY-PRIS: Larry Drake vinner Emmy-pris for beste birolle i «Lov og rett i L.A», aug, 1988. Foto: Lennox Mclendon, Scanpix.
EMMY-PRIS: Larry Drake vinner Emmy-pris for beste birolle i «Lov og rett i L.A», aug, 1988. Foto: Lennox Mclendon, Scanpix.

«Lov og rett»-skuespiller (66) er død

Skuespilleren Larry Drake (66) ble funnet død i sitt hjem i Hollywood.

Larry Drake ble kjent for sin rolle som Benny Stulwitz i advokatserien «Lov og rett i L.A.

Han ble funnet død i sitt hjem i Hollywood på torsdag ettermiddag av en av sine nære venner. Det ble ringt etter ambulanse, men livet stod ikke til å redde for den 66-årige skuespilleren.

Helseproblemer

Larry Drake skal hatt ulike helseproblemer de siste årene, og noen plager skyldtes hans overvekt. Men ingen plager var derimot livstruende, sier hans pressekontakt til TMZ.

«Benny»

Larry Drake ble mest kjent i rollen som den utviklingshemmede Benny Stulwitz i tv-serien «Lov og rett i L.A» i perioden 1987 til seriens slutt i 1994. Drake spilte så troverdig i rollen at mange tv-seere trodde han var utviklingshemmet. For denne rollen vant han Emmy-priser i 1988 og 1989.

Skuespilleren har også hatt roller i filmer som «Darkman», «American Pie 2», «Karate Kid» og «Mr. Bean: Den totale katastrofefilmen».

De siste årene trakk han seg tilbake fra skuepilleryrket og valgte heller å coache andre skuespillere i Hollywood.