FORLOVET: Her er skuespillerparet Mia Goth and Shia LaBeouf på filmfestival i London. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Her er skuespillerparet Mia Goth and Shia LaBeouf på filmfestival i London. Foto: NTB Scanpix Foto: Doug Peters

Omstridt Hollywood-stjerne kom med avsløring på matbutikken

Hollywood-stjernen Shia LaBeouf er forlovet, melder amerikanske medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Transformers»-stjernen Shia LaBeouf (29) er forlovet, melder Us Weekly.

Hans utkårede er den britiske skuespilleren Mia Goth (22), som har vært hans kjæreste siden 2012. De møtte hverandre under innspillingen av filmen «Nymphomaniac: Vol. II», hvor de begge har en rolle.

Avslørte nyheten i matbutikken

Det amerikanske magasinet skriver at LaBeouf avslørte forlovelsen tidligere denne måneden, da paret handlet sammen i matbutikk.

Han skal ha fortalt betjeningen i butikken at de var forlovet. Goth bar da en stor diamantring.

Allerede i februar omtalte LaBeouf henne som sin forlovede, under sitt kunstprosjekt «#Elevate». Kunstprosjektet gikk ut på at han skulle tilbringe ett døgn i en heis, og han livestreamet hele seansen på nettet.

Kranglet offentlig

LaBeouf og Goth har hatt et turbulent forhold. I fjor sommer ble en opphetet krangel mellom de to fanget på kamera. I videoen, publisert av Us Weekly, uttalte LaBeouf at «han ville drept henne» dersom han ikke hadde blitt ført bort fra stedet.

Skuespillerparet har ennå ikke kommentert forlovelsen.

Kontroversiell skuespiller

LaBeouf er best kjent for sin rolle som Sam Witwicky i «Transformers»-filmene. De siste årene har han skapt overskrifter i pressen med sine mange stunts.

Under «Nymphomaniac Volume I»-premieren på Berlin Film Festival i 2014, dukket han opp på den røde løperen med en papirpose på hodet.

I fjor inviterte han til maratonvisning av sine filmer på en kino i New York. Der skulle han se alle sine filmer i løpet av tre døgn. Hvem som helst kunne komme på filmvisningen, og den sjansen benyttet norske Tina Rekdal (26) seg av. Hun fikk en 10-timers kinodate med Hollywood-kjekkasen.