PÅ DEN RØDE LØPEREN: Olivia Wilde er blant annet kjent fra serien «House». Her er hun under Oscar-utdelingen i Los Angeles tidligere i år. FOTO: Doug Peters/Pa photos
PÅ DEN RØDE LØPEREN: Olivia Wilde er blant annet kjent fra serien «House». Her er hun under Oscar-utdelingen i Los Angeles tidligere i år. FOTO: Doug Peters/Pa photos Foto: Doug Peters

Olivia (32) fikk beskjed om at hun var for gammel for å spille kona til Leonardo DiCaprio (41)

32 år gamle Olivia Wilde var for gammel til å spille Leonardo DiCaprios (41) kone.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ingen tvil om at det kan være brutalt å jobbe som skuespiller i Hollywood. Nå har til og med skuespillerinnen og skjønnheten Olivia Wilde blitt omtalt som «for gammel» for en rolle, skriver Mashable.

«For sofistikert»

Da det var snakk om hvem som skulle spille kone nummer to til Leonardo DiCaprio i kassasuksessen «The Wolf of Wallstreet», ble Wilde ansett som for gammel. Dette fortalte hun under et intervju på «The Howard Stern-show» tirsdag denne uken.

DiCaprio er ni år eldre enn Wilde.

I stedet fikk 25 år gamle Margot Robbie rollen.

Wildes agent hadde opprinnelig fortalt henne at hun var «for sofistikert» for rollen, som Wilde spøkte med om at er kodeordet for «gammel» i Hollywood. Hun fortsatte med en humoristisk tone og fortalte at hun gjerne skulle hatt et oversettelsesskjema for kodeordene som agenter i Hollywood benytter for å ikke såre klientenes følelser.

Skuespillerinnen er kjent for å ikke være flau for å si ting som de er. Tidligere har hun vært svært åpenhjertig rundt fødsel og amming, noe hun også har delt bilder av.

Landet drømmerollen

Wilde var derimot ikke bitter over filmskapernes avgjørelse. På grunn av sin audition for «The Wolf of Wallstreet», trengte hun ikke å prøvespille for HBO-serien «Vinyl», hvor hun ifølge seg selv landet drømmerollen.

I etterkant av intervjuet har hun også tatt seg tid til å rose Robbie for hennes prestasjonen i rollen som DiCaprios kone.